autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Hrust | Каратель **
Як придбати дещо в москві
17 апреля 2011 в 10:27
та привезти в Київ?
Ніде в нашій неньці не можу знайти одну фігню для стоматології, а саме плівку для рентгену, яка сама проявляється, раніше була, а зараз, ніхто не їхоче платити за сертефікацію, і не возять в промислових об'ємах.
а в москаляндії є, та ще й коштує нормально,Ю десь 50 уе за коробку. от і думаю, як його там купити і сюди привезти, але самому туди їхати сенсу ніякого.

Давайте поради.
pasha_uni | Достоевский **
Re: Як придбати дещо в москві
[Re: Hrust] 17 апреля 2011 в 13:07
попроси тех кто продает переслать, заплати вебманями или еще как
sarik | Супер писатель! **
[Re: Hrust] 20 апреля 2011 в 16:09
Напиши Даффке, она сейчас в мАскве. В мае приедет в киев.Мож привезет.
alexmetro | энтузиаст ***
[Re: Hrust] 21 апреля 2011 в 08:54
В ответ на:

та привезти в Київ?
Ніде в нашій неньці не можу знайти одну фігню для стоматології, а саме плівку для рентгену, яка сама проявляється, раніше була, а зараз, ніхто не їхоче платити за сертефікацію, і не возять в промислових об'ємах.
а в москаляндії є, та ще й коштує нормально,Ю десь 50 уе за коробку. от і думаю, як його там купити і сюди привезти, але самому туди їхати сенсу ніякого.

Давайте поради.

Я себе фару в Москве покупал - с инет магазином договорился, здесь курьеру отдал деньги за фару плюс 250 грн за доставку, он там договорился с ними, встретился у метро и купил для меня. У него бизнес такой курьерский - каждую среду выезжает в Москву, каждую пятницу возвращается. Если хотите - в личку могу контакты этого курьера сбросить
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 20 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2722