До речі, місцеві дорожники вже давно прокинулись і поремонтували частину ям. І ще продовжують роботи. Тому їхати треба уважно - вирізані фрезою ділянки трапляються іноді несподівано. Бо попереджувальні знаки іноді встановлено не зовсім там, де треба.
Paul_T 13.04.2019 17:32 пишет: До речі, місцеві дорожники вже давно прокинулись і поремонтували частину ям. І ще продовжують роботи. Тому їхати треба уважно - вирізані фрезою ділянки трапляються іноді несподівано. Бо попереджувальні знаки іноді встановлено не зовсім там, де треба.
На сьогодні (вчора ) ями від фрези вже були заасфальтовані. Але у напрямку Вишгорода від Лебедівки звичайних ям ще повно...
Вдруг есть кто живой.Ищут девочку в районе хутора Ровжи(Вышгородский район) после обеда и видел девочку 14-15 лет на желтом квадроцикле. Оригинальній пост тут
OxiD 12.10.2020 00:21 пишет: Вдруг есть кто живой.Ищут девочку в районе хутора Ровжи(Вышгородский район) после обеда и видел девочку 14-15 лет на желтом квадроцикле. Оригинальній пост тут
Про всяк випадок - обійшлося.
В ответ на: Масштабна пошукова операція тривала упродовж ночі та не припинялась ні на хвилину. Поліцейські відшукали дівчину на відстані понад 20 км від дому.
Теперь и я с вами. Дружба, ул. Стовпова. Но не знаю на долго-ли. Участок 5 соток это конечно-же жесть. Хотя грибов у вас, тьфу уже у нас, в лесу - завались...
Andrew82 20.11.2020 09:04 пишет: Теперь и я с вами. Дружба, ул. Стовпова. Но не знаю на долго-ли. Участок 5 соток это конечно-же жесть. Хотя грибов у вас, тьфу уже у нас, в лесу - завались...
Ну для гольфа , конечно маловата территория. А вцелом - велкам в нашу общину, сосед (я на соседней улице) !
Andrew82 20.11.2020 09:04 пишет: Теперь и я с вами. Дружба, ул. Стовпова. Но не знаю на долго-ли. Участок 5 соток это конечно-же жесть. Хотя грибов у вас, тьфу уже у нас, в лесу - завались...
Привет, соседям. Я тоже на Столбовой. В этом году грибов было очень много - супруга, выгуливая пса, по 2-3 кило приносила, не удаляясь сильно в лес, а я с ковидом все это изобилие пролежал)))