33 vs 68 км. Ми ці 33 км від Грушки до Дунаївців їхали більше години. Від Чимбарівкі до Голозубинців багато ділянок "дороги" довжиною по кілька кілометрів де рух зі швидкістю вищою за 10км/г просто вб'є машину.
P.S. Повторюся, за моїм власним рейтингом поганих доріг - це гірша дорога на території України, жодна інша відома мені до неї близько не стоїть.
В ответ на: P.S. Повторюся, за моїм власним рейтингом поганих доріг - це гірша дорога на території України, жодна інша відома мені до неї близько не стоїть.
Ви ж її проїхали, в чому проблема?:-) Найгірша дорога в Україні, з тих, що позначені на картах, це безсумнівно дорога вздовж Білого Черемошу від Устеріки до Нижнього Яловця - Перкалаби. Там і ГАЗ-66 не пройде. :-)
Під дорогою я мав на увазі, що вона має хоча б клас "Т". Ваша карпатська стежина на мапах хоч і зазначена але з розривами . Повторюся, проїхати звичайно можна, але виграшу не буде ні за часом, ні за задоволенням, ні за бензином. Не кажу вже про цілісність машини.
Офигенные там места - эх, жаль в прошлом году мало там были - дождик (конец августа) и уставшие дети сделали свое. А так...в любом случае - незаслуженно обделенные вниманием туристов
природа красивая, но доехать туда - стремно, дорога, а это поворот с трассы Т23 17, просто почти отсутствует. Перед тем как ехать к "краєвидам" (Китайгородське відслонення, річка Тернава) cпрашивали у местных. Тетка сразу спросила в ответ: "тормоза у вас, мол в порядке?" Но на спуске пришлось оставить машину метров за 150 до цели, ибо только для 4х4 дорога. Однако ожидания оправдались - красота.