Муж ездил в районе 18-30 на дачу, задержался из-за затора на Газопроводной. Причина затора - полностью сгорел какой-то автомобиль. Похоже, что загорелся на ходу, т.к. стоял прямо на полосе. Выгорел дотла: стоял на дисках, капот поднялся, по вырезам кузова (где были задние фонари) муж определил как Шкоду Октавию, но не уверен. Были пожарные, милиция, скорая.
видели её, ехали домой в это же время. От машинки остался лишь обгоревший кузов. Дядька рядом стоял неистово тряс руку пожарному, видимо с благодарностями... скорая тоже стояла рядом, можно сделать вывод что водитель, к счастью, сильно не пострадал.
В ответ на: видели её, ехали домой в это же время. От машинки остался лишь обгоревший кузов. Дядька рядом стоял неистово тряс руку пожарному, видимо с благодарностями...
ура, ура, наконец-то получу страховую выплату и куплю себе новую машину? спасибо нашим пожарным - самым неспешным в мире?
В ответ на: видели её, ехали домой в это же время. От машинки остался лишь обгоревший кузов. Дядька рядом стоял неистово тряс руку пожарному, видимо с благодарностями...
ура, ура, наконец-то получу страховую выплату и куплю себе новую машину? спасибо нашим пожарным - самым неспешным в мире?
+1 За что? За то что поздно приехали? И он терь страховку получит? ЗЫ как то я невнимательно твоё сообщение прочитал, только и увидел. А текст не заметил. Написал то же самое
А мы ехали как раз, когда машина полыхала. Так как огонь стоял солбом метра три, развернулись и поехали обратно. Как-то страшно проезжать мимо полыхающей машины. Хотя, зевак это никак не смутило. Когда развернулись , как раз на встречу ехала пожарная машина и подъехали гаишники. Самое интересное, что метрах в 300 на тойже улице, другая машина снесла столб. Спросили у гаишников, они сказали что оба случая никак не связаны. Просто какой-то катаклизм. Удивило, что для для них это было смешно.
В ответ на: ... Самое интересное, что метрах в 300 на тойже улице, другая машина снесла столб...
саме цікаве, що я їхав саме за тією машиною (жигуль 10-ї серії хетч), яка знесла стовпа. їхав ще по Паладіна. Поворотник він включив задовго до Стеценка. Я його відпустив трохи, бо думав, що він раніше зупинятиметься і повертатиме. Але він повернув на Стеценка. при цьому не дуже звертаючи уваги на тих, хто їхав від епіцентру по головній дорозі. далі він живенько рванув уперед і я його випустив з поля зору. Хоча мій батько зі штурманського місця, коментуючи його їзду, сказав, що смуги він взагалі не бачить. потім я неспішно під"їхав до світлофорної черги на лівий поворот на Газопровідну. з черги в праву смугу виїхала остання машинка і я став безпосередньо за цим неадекватом. прокоментував, що він реєстрував машину чи не в той же день, що і я. А батько сказав, що непогано було б його відпустити вперед. Благо, я так і зробив. За перехрестям жигуль почав розганятись, виїхав на пів смуги зустрічного руху, потім спробував повернутись на свою смугу, вилетів правими колесами на бордюр, проїжджає метрів 10 і лупить стовп правою третиною передка. після цього жигуль розвертає на 180, а стовп падає в мою сторону... стовп падає, ліхтар від удару відділяється від стовпа і майже долітає до моєї машини... Все це як у кіно... хоча то тільки здається, що все повільно... насправді, опинись я у зоні досяжності стовпа, ХЗ, що встиг би зробити... найімовірніше - нічого... але добре, що все необхідне (принаймні, достатнє) я зробив завчасно - зупинився навіть без екстреного гальмування. метрів за 8-10 до місця падіння стовпа і метра за 3 до ліхтаря. Після інциденту постояв з десяток секунд, переконався, що ніхто не об"їжджає по зустрічній, пропустив зустрічну машину і виїхав на ліву сторону, там якраз виїзд на бордюр зроблений. зупинився, вийшов. батько теж. До підбитого льотчика підтягнулись люди з інших авто. Мене, якщо чесно, його стан мало турбував після побаченого стилю пілотування. він майже одразу сам вийшов з авто. на голові була кров. Батько подзвонив у 102, повідомив про ДТП. я витрусив адреналін із шортів, трохи подихав свіжим повітрям і поїхав далі. думаю, там і без моїх пояснень розберуться, хто правий, а хто ні. Тим більше, що учасник один і, схоже, сам собі злобний буратіно. Мені ж після 5 годин за кермом хотілося скоріше на стоянку і знімати стрес.
З.І. Це ще й до теми про янгола-охоронця. Тут таким виступив мій батько. який і посвідчення водія не має і ніколи не мав. я не впевнений, що без батькових слів відпустив би жигуль на достатню відстань. Так що слухайте іноді батьків, навіть коли самі вже досить дорослі З.І.І. пишу оце і знову руки тремтять... З.І.І.І. тримайте дистанцію!