В ответ на: Ок. Як визначити візуально (чи іншим способом) чи встановлений цей ВОЗ в моєму авто (ГБО встановлено)?
имхо, не стоит, т.к. за него нужно отдельно денег доплачивать и немало, а если ты этого не запомнил, то скорее всего с установщиками и разговора такого не было.
В ответ на: Ок. Як визначити візуально (чи іншим способом) чи встановлений цей ВОЗ в моєму авто (ГБО встановлено)?
имхо, не стоит, т.к. за него нужно отдельно денег доплачивать и немало, а если ты этого не запомнил, то скорее всего с установщиками и разговора такого не было.
Розмови не було. Може варто поставити? В сусідній темі пишуть про 50$ . Якщо воно того варто то чому б і ні? А то їхав по одеській трасі 160 так не один раз переключалось автоматом на бенз. Це пов'язано з відсутністю ВОЗ?
Ну блин... ...поиском поищите же Nikitych и ChAO тут уже не раз обсужлали эти темы (о ВОЗ)и про производителей и про ценообразование на них говориилось не раз!!!
В ответ на: Стоїть у мене ГБО. А що таке ВОЗ і як узнати встановлено воно чи ні?
в первом вопросе расшифровка!-))))))
Ну читати я вмію. Але це не означає, що я з народження маю знати що таке "вариатор опережения зажигания".
С 2003-го года на форуме и не знаем таких вещей?
Кожен хто зареєстрований на автоуа має знати що таке ВОЗ і тільки один я цього не знаю? Може голосувалку відкриємо в основному форумі? Я на газу аж третій місяць катаюсь а не з 2003. До цього мені просто не цікаво було заходити в "ГСМ и топливные системы"