autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

А не присоветует ли кто соковыжималку...

Киевлянин | важничающий писатель ***
4 октября 2004 в 14:15
..в районе 40-50 уе. Нада на подарок, пожелания получателя - чтобы можно было давить фсё (ну почти все - а то вспомнился тут сразу анекдот "хотели березового сока, да соковыжималку угробили..." ) - от яблок до апельсинов и малины... Видел какие-то Scarlet, Braun - на это стоит обращать внимание?
Нarry | важничающий писатель ****
Re: А не присоветует ли кто соковыжималку...
[Re: Киевлянин] 4 октября 2004 в 14:23
Чесно кажучи не уявляю собі агрегат який міг би тиснути ябка, пельсини і малину однаково добре - адже це три різних типи фруктів
головна вимога - щоб процес витискання був безперервним, і нічого не треба було розбирати щоб викинути жмих чи вилити сік. для яблук добрими є витискачки з теркою і центрифугою. для малини - шнекові. для всього - то хіба прес з резервуаром літрів надцять і зусиллям пару тон
<< Алекс >> | ***
Re: А не присоветует ли кто соковыжималку...
[Re: Нarry] 4 октября 2004 в 14:54
Не знаю,есть ли зарубежные аналоги наших Журавинок и Росинок,но работают они долго и довольно успешно.
NetGuy | Супер писатель! ****
Не знаю, скільки він коштує (+)
[Re: Киевлянин] 4 октября 2004 в 16:08
Але я купу років користуюсь комбайном Мрія, який ще за Кучми робився, коли той дєріком на тому заводі був.
Так от, у батьків соковитискачка якась німчурська, - ота Мрія тисне на порядок краще. Крім того це повноцінний комбайн з м`ясорубкою, кавомолкою, тістовзбивачкою.
Mistreated | СуперСтар ***
Росинка - еще со старых времен 180 грн +
[Re: Киевлянин] 5 октября 2004 в 03:10
Я уже писал ниже - глянь поиском. Надежный отечественный апарат.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

6 користувачів і 211 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2273