В ответ на: так ты купил два X6 только разного цвета что ли?-)))))
ну це довга історія. З початку я обіця дружині, що авто буде білим і з світлим салоном, потім домовився що салон може бути чорним, але авто має бути білим. Коли вона побачила авто, то мене спасло те, що я показав як можна обтягнути авто білою плівкою, і салон замінити.
Але я ж то не збирався цього робити, і коли вона мене розкусила - прийшлось поступитися
ну они ж одинаковые?) хоть бы Ауди или Мерс для разнообразия) или Х5-) но то дело вкуса-)
Магнітні тримачі, що клеяться на скоч - на панель BMW не підходять. На всі магнітні тримачі потрібно клеїти зелізні штуки на чохол, і якщо ви педант - то прийдеться часто телефон в чохол вставляти/діставати. Телефони з великим розміром екрану 6,4" інколи падають, хоча магніт сильний, і наслідки можуть бути різні для телефону. Заряджає нормально, заряд в мінус не йде.
Alex2064 12.02.2019 19:05 пишет: у меня и аккорд был. не такая уж и бюджетная повозка в плане обслуживания. правда у официалов, бмв в гаражах обслуживал
У меня был и сивик и аккорд и сивик type R. Кроме ТО нифига почти и не делал, а тут прямо интересная штука даже с ТО получается