Если как частное лицо визу микроавтобус (5 человек) иностранце скажем из Болгарии в Украину ко мне на таможне вопросов не будет? Заполнять документы все иностранцы сами должны?
В ответ на: Если как частное лицо визу микроавтобус (5 человек) иностранце скажем из Болгарии в Украину ко мне на таможне вопросов не будет? Заполнять документы все иностранцы сами должны?
Якщо автобус твій, ти громадянин і резидент України, бус на українській реєстрації, то пофіг, кого ти везеш, лишень іноземці мають мати дійсні документи для вїзду в Україну (паспорти, візи, страховки).
Єдиний документ, в якому будуть фігурувати ці іноземці - це "бігунок", який видають під час в'їзду на територію переходу, в нього вписується кількість людей в авто. Під час виїзду контролюють, що виїхала та сама кількість людей, що і в'їхала.
В ответ на: Я так понимаю паспортный контроль все дела, короче процедура на нашей таможни мало приятна))
Абсолютно нормальна процедура, мало чим відрізняється від паспортного контролю в іншіх державах, хіба що з машини доведеться вийти. Якщо ці іноземці не громадяни Росії або Білорусі і не везуть з собою щось, що підлягає декларуванню, то взагалі нічого їм заповнювати не треба. Громадянам "Союзного государства" треба заповнювати міграційні картки.
В ответ на: це "бігунок", який видають під час в'їзду на територію переходу, в нього вписується кількість людей в авто. Під час виїзду контролюють, що виїхала та сама кількість людей, що і в'їхала.
Вот этой комедии лично я не понял, сам сталкивался с таким бегунком на словах, на деле обычный клочек бумаги, который я где-то задевал, потом долго искал при выезде. Из машины никто не выходил, даже водитель, погранец дал этот клочек, ничего не сказав. Не понимаю, там что еще можно кого-то в машину посадить или потерять на КПП?