autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
TUZZIK | V.I.P **
Re: Нужен адвокат?
[Re: ] 5 июля 2011 в 22:00
придет-может расскажет
Csaba | важничающий писатель **
Re: Нужен адвокат?
[Re: TUZZIK] 11 июля 2011 в 22:48
В ответ на:

В ответ на:

И чего смешного? Ну не люблю я иметь дело с фантомами. Тебе нравится - я ж не запрещаю.
И не понимаю я этого жлобства при их ставках - бесплатный мейл. Денег жалко на собственный домен? $10/год - это такие большие деньги?

Отвечу...
1) Многие просто этим не заморачиваются....(ну мылом в смысле)
2)Офис,все,кто работают на себя, не используют- аренда,секретарь на телефоне- лишние расходы,ложащиеся на клиента.
3) Если там будет стоять "прямой" номер и "собственный домен"- эт типа "гарантия" или "круто" ?
не смешите мои тапки(с)
ничего личного

1) так само як багато хто з них не заморочується знанням англ мови, якістю документа (в т.ч. візуально, граматично та стилістично), методичним розвитокм бусінесу. Кожному своє - комусь достатньо того інструментарію який він має - бо це відповідає потребам його клієнтів (наприклад чисто укр клієнти).

2) Витрати на офіс - звісно впливають на рентабльність бізнесу. Але все відносне. Безофісний варіант - це зазвичай прерогатива фрілансерів, які спеціалізуються на коротких чи малообємних проектах, коли немає необхідності залучення команди (для якої хоч не хоч, але посиденьками на кухні не обмежишся). Так, комуналку чи розлучення потягнуть, більшість по криміналу так працюють (їх ноги кормлять), а от дд чи антитраст вже не зроблять (хоча їх і скоріш за все не кличуть). Та й клієнтські справи ж не вдома тримати. Особливо, коли справи не тільки едвайси в ноутбуці, але й документи, файли і т.д.

3) залежить на якого клієнта "заточений" юрбусінесс. Якщо на рядового громадянина - може й досить "маякнути" на мобілку й записати номер без візитки взагалі. Але так звана "бізнес-адвокатура", на відміну від "старої школи", мало вже де по таких стандартах працює, ну може в регіонах, але не в Києві. Мова не про "крутизну" і тим більше не про гарантію правового результату, а про стандарт. Як стандарт в готелі чи ресторані.

П.с. серед колег - знаю і "таких" і "таких", кожен з них - втілення певної практичності чи доцільності. Вирішальним є потреби та "портрет" клієнта. А що стосується умов оплати - їх так само можна обговорювати. Віддати всі гроші наперед це лише один із варіантів, поряд з погодинною оплатою (чи "судоднем"), частовим авансуванням+гонораром за успіх. І т.д.

П.с.2 Тс, контактів по комуналці - не знаю.
Змінено Csaba (22:57 11/07/2011)
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 42 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5546