Учора вранці переїхав його без проблем, ну хібащо подумав, що "от цю плиту, блін, при ремонті криво поклали". Ввечері переїзд вже був повністю перекритий і саме моя улюблена плита вийнята. Довелось вертатись і їхати через Пущу і Боярку. Сьогодні зранку не став ризикувати і поїхав тим же шляхом. От думаю як їхати зараз.
Ой ні! Дякую! Разок проїхався - "вырваные годы". Я краще через Віту Поштову і Боярку - кілометраж той же але якість дороги не порівняти. Позавчора ввечері ще було перекрито. Учора вирішив не ризикувати. А сьогодні проїхав без проблем - більш-меньш рівненько тепер.
ЗД - Залізна Дорога Переїзд учора вже був відкритий. Як завжди одне зробили а інше поламали. Плити тепер рівні але сантиметрів 40 асфальту від дороги немає і відповідно получається яма...
В Глевасі-4 стаціонарний газ вже кілька років є. Коли не було заправлявся тишком-нишком на "Чумацькому шляху" (зараз "БРСМ"). На базарчику біля 3D-переїзду в ті часи теж хтось торгував, але і дорожче і наче бавився з "недоливом".
В ответ на: Вот же ж дерьмо, как они уже задрали с конченым своим ремонтом там((( Из года в год блин. Лучше всего через малютинку ехать если обьезжать
Так я в Малютянку і їзжу.
это тот переезд что с одесской трассы направо к базарчику? а далее правее и левее и по узкой такой дорожке до Малютянки? Если так - то вы батенька экстремал-узкоколейщик. Интересно как часто там трутся машинки, пытаясь разъехаться на узкой дороге? Когда бываю в тех краях - возвращаюсь через боярку и виту-почтовую, хотя иногда таки манит выскочить на трассу через тот переезд.