как и обещал начинаю выкладывать подготовленные мною документы. Может кому пригодится, да и гугл пусть знает своих "героев"
Итак:
Чортківська центральна районна лікарня Тернопільської області
Тернопільська обл.
48500 м. Чортків, вул. Пігути 31 Б,
тел.: 03552 20921
ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
ЗАПИТ
на інформацію
Відповідно до статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» та «Інструкції про виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції», затвердженої наказом Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства охорони здоров'я України від 9 вересня 2009 р. N 400/666
прошу
надати мені:
1) копії свідоцтв про державну реєстрацію та повірку технічного засобу (алкотестера) Алконт 01 СУ, який використовується в Чортківській ЦРЛ при огляді водіїв на стан сп’яніння;
повідомити мене:
1) чи внесена Чортківська центральна районна лікарня до Переліку закладів охорони здоров'я, яким надається право проведення огляду на стан сп'яніння водіїв.
2) де і коли лікар Чортківської ЦРЛ Гаврисьо А.В. проходив тематичне удосконалення за відповідною програмою згідно з чинним законодавством
Прошу надати мені відповідь у визначений законом 5-ти денний термін. Відповідь надати:
1) електронною поштою на адресу: ХХХХХХХ
2) оригінали поштою на адресу ХХХХХХХХХХ.
«19» серпня 2011 року _________________ ХХХХХХХ
Высылал по факсу и заказным. Ответ на мое факсовое послание отправили в течении пяти дней: прислали копию свидетельства о поверке, реквизиты приказов о больнице в списке и о спецобучении врача.