autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Підкажіть по стану доріг в Карпатах та Закарпатті

m0use | новичок ***
7 сентября 2011 в 12:53
Здоровенькі були панство. Зібралися ми тут з дружиною у відпустку. Хочемо проїхатися по Карпатам і Закарпаттю. Ось тут маршрут.
Підкажіть як там з дорогами, мені 15 см. вистачить чи залишу десь глушник? Там взагалі асфальт чи як? Ніколи там не був.
Як там з заправками? Я зазвичай на Кло або Лукойлі заливаю. Кло там нема, є Лукойл, як в них з якістю? Чи може є що ідентичне?
Vladya | мандрівник **
Re: Підкажіть по стану доріг в Карпатах та Закарпатті
[Re: m0use] 7 сентября 2011 в 15:26
Закарпаття в цілому нормальні дороги. Але те що ти вибрав,
Сенивір - Колочави хренова дорога, до Поляни хренова дорога. Їхати можно, але особисто я вже до озера Сенивір більше не поїду.
Свалява - Пилипець краще їхати через Верхні Ворота
Ужгород - Перечин нормально
Хуст - Яремча нормально
Львів - Стрій даже с таким гаком їхати можна
Vet_niK | старый писатель ***
[Re: Vladya] 8 сентября 2011 в 10:51
В ответ на:

Закарпаття в цілому нормальні дороги. Але те що ти вибрав,
Сенивір - Колочави хренова дорога, до Поляни хренова дорога. Їхати можно, але особисто я вже до озера Сенивір більше не поїду.

Поганий участок тільки перед самим озером десь км до 5, але якщо потихеньку то глушник не втратиш. Там не асфальт покриття, а укатаний гравій.. а мож коли і асфальт бум, але лишився тільки гравій, хз...
До Колочави дорога село на селі, швидкість 40 км, є латки, є ямки, але знову ж не критично. Дорога асфальт.
До Поляни теж латана, але не критична.
Свалява - Пилипець дорога без особливих ям, але дуже покручена, зате цікава.
Ужгород - Перечин не їздив
Берегово-Хуст-Рахів- Яремча нормально, від Берегово до Хуста в населених пунктах є розбиті учатски.
Львів - Стрій дорога гут, але там завжди трафік.
m0use | новичок ***
[Re: m0use] 9 сентября 2011 в 09:13
Вельми дякую. Мені головне було чи можна там взагалі проїхати, а швидко чи ні то третє діло.
Джипчер | V.I.P *
[Re: m0use] 15 сентября 2011 в 14:09
Дороги там проезжабельны, катались с супругой и тем, и этим летом, ососбенно заварпатский участок, в Прикарпатье - тоже ехать можно, только внимательней ехать на горных участках между Яремчей и Косовом, кое-где есть разрывы в асфальтном покрытии...

Чего ещё...Не забудьте паспорта взять, там при проезде вдоль румынской границы (Тячев- Рахов) погранцы, бывает, документы проверяют - погранзона(грят)
Заправки в Карпатах( Прикарпатье) есть всякие, в основном заправлялся на АНП или Укрнафта, качество бензина среднее, взял на всякий случай присадку Кастрол ТВЕ и доливал, И ни разу проблем не возникало...
Змінено Джипчер (14:12 15/09/2011)
soul assassin | патриарх **
[Re: Джипчер] 16 сентября 2011 в 13:54
Если кто едет туда на днях - хочу напроситься в попутчики, оплачу частично затраты по бензину. Ну и поскольку знаю те края неплохо, то подскажу куда заскочить пообедать, переночевать или посмотреть.
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

1 користувачів і 20 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4508