autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

Львовяне подскажите

voronuk | старый писатель ***
Львовяне подскажите
15 сентября 2011 в 15:27
Уезжаю на экскурсию, старт от ж/д вокзала Львова в 8,00,нужно оставить машинку на неделю. Подскажите где поблизости платные стоянки. , и где можно задутся газом (буду ехать из Черновцов).
Змінено voronuk (15:38 15/09/2011)
Рост | ex NetGuy ***
Re: Львовяне подскажите
[Re: voronuk] 17 сентября 2011 в 23:17
По-моєму найближча стоянка там біля левандівського мосту - їхати по Городоцькій, залишаючи вокзал праворуч від себе, ще з кілометр, буде направо на міст, а одразу після цього повороту мийка (на міст не їхати, а далі прямо), за мийкою в'їзд на стоянку.
Або не перейматися найближчою, поставити, де вийде, а добратися на вокзал на таксі/транспорті.
Задутись газом? А кудою у Львів заїжджати будеш? Якщо з Золочівської траси, то у Винниках, перед Львовом, є ОККО з газом. Якщо з Київської, то там теж перед Львовом купа заправок, і у Львові на Липинського їх декілька, по до розі на вокзал.
Віталій | Супер писатель! **
[Re: Рост] 19 сентября 2011 в 11:38
В ответ на:

По-моєму найближча стоянка там біля левандівського мосту - їхати по Городоцькій, залишаючи вокзал праворуч від себе, ще з кілометр, буде направо на міст, а одразу після цього повороту мийка (на міст не їхати, а далі прямо), за мийкою в'їзд на стоянку.

ото завернув... найближча в пару метрах від ж\д вокзалу не замітити її просто неможливо. А з газом взалі на сьогодні не думаю що проблема знайти заправку.
П.С. Хоч автор вже напевно гуляє Пражськими вуличками..
voronuk | старый писатель ***
[Re: Віталій] 19 сентября 2011 в 14:17
Прикріплені файли (0 завантажити)
в понедельник буду гулять Берлинскими улочками , а по томе на авеофоруме накидали схемку с обозначением стоянок, моежет кому пригодится

в понедельник буду гулять Берлинскими улочками , а по томе на авеофоруме накидали схемку с обозначением стоянок, моежет кому пригодится
k2mar0 | новичок
[Re: voronuk] 19 сентября 2011 в 20:55
советую номер 3
Рост | ex NetGuy ***
[Re: Віталій] 21 сентября 2011 в 01:08
Віталій 19.09.2011 11:38 пишет:

ото завернув... найближча в пару метрах від ж\д вокзалу не замітити її просто неможливо. А з газом взалі на сьогодні не думаю що проблема знайти заправку.
П.С. Хоч автор вже напевно гуляє Пражськими вуличками..

А слона то я як раз і не помітив
Забув про ці стоянки. Просто ніколи не акцентую на них уваги. коли там проїжджаю
Autoua.netФорумAutoua форум

Львовяне подскажите

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

0 користувачів і 35 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3601