Уезжаю на экскурсию, старт от ж/д вокзала Львова в 8,00,нужно оставить машинку на неделю. Подскажите где поблизости платные стоянки. , и где можно задутся газом (буду ехать из Черновцов).
По-моєму найближча стоянка там біля левандівського мосту - їхати по Городоцькій, залишаючи вокзал праворуч від себе, ще з кілометр, буде направо на міст, а одразу після цього повороту мийка (на міст не їхати, а далі прямо), за мийкою в'їзд на стоянку. Або не перейматися найближчою, поставити, де вийде, а добратися на вокзал на таксі/транспорті. Задутись газом? А кудою у Львів заїжджати будеш? Якщо з Золочівської траси, то у Винниках, перед Львовом, є ОККО з газом. Якщо з Київської, то там теж перед Львовом купа заправок, і у Львові на Липинського їх декілька, по до розі на вокзал.
В ответ на: По-моєму найближча стоянка там біля левандівського мосту - їхати по Городоцькій, залишаючи вокзал праворуч від себе, ще з кілометр, буде направо на міст, а одразу після цього повороту мийка (на міст не їхати, а далі прямо), за мийкою в'їзд на стоянку.
ото завернув... найближча в пару метрах від ж\д вокзалу не замітити її просто неможливо. А з газом взалі на сьогодні не думаю що проблема знайти заправку. П.С. Хоч автор вже напевно гуляє Пражськими вуличками..
Віталій 19.09.2011 11:38 пишет: ото завернув... найближча в пару метрах від ж\д вокзалу не замітити її просто неможливо. А з газом взалі на сьогодні не думаю що проблема знайти заправку. П.С. Хоч автор вже напевно гуляє Пражськими вуличками..
А слона то я як раз і не помітив Забув про ці стоянки. Просто ніколи не акцентую на них уваги. коли там проїжджаю