RedHead 25.09.2011 16:44 пишет: Негативно. Завтра другой группе не понравиться что люди ходят по траве и будут бегать клеить наклейки на лоб. Третий группе не понравиться не свежий запах из рта в маршрутке - будут клеить на спину. И т.д. Видишь нарушение - сообщи в нужные службы. Не работают службы - обращайся в правительство. Не работает правительство - переизбирай новое. Конечно все оно не так просто, но .....
Є така річ як громадянська свідомість та громадянська активність. Дані акції - один з їх проявів. Особливо якщо уряд клав болт на проблему
п.с. а що, десь є закон, котрий забороняє заходити в маршрутку з нечищеними зубами і пахнущим ротом?
kaktyz 24.09.2011 13:59 пишет: Как вы относитесь к акции "СТОП ХАМ" в России? Делают ли они полезное дело или это никому не нужная выдумка малолеток которым не чем занятся? Нужны ли такие акции в Украине? Выкладываем свое мнение и аргументируем!!!
до Росії ніяк не відношусь.А в Україні все так само,чим дороже машина тим більше наглості,в більшості випадків.
O.V.L. 24.09.2011 14:37 пишет: Так эта всем нам нужно наклейки клеить. Нипаверю шо все паркуют и ездют по правилам.
А ты не путай понятия "нарушают" и "по-хамски". Ибо таки не все нарушители - хамы. Хам - это не тот, кто плевать хотел на правила, а тот, кто плевать хотел на окружающих.
O.V.L. 24.09.2011 14:37 пишет: Так эта всем нам нужно наклейки клеить. Нипаверю шо все паркуют и ездют по правилам.
Паркуватись/їздити не по правилах і реально створювати перешкоду оточуючим суть трохи різні поняття. Я ніколи не припаркуюсь так, як на відео - по діагоналі на тротуарі бампером прямо в будівлю, змушуючи пішоходів обходити машину проїжджою частиною; чи в другий ряд на дорозі, змусивши інші авто по зустрічці мене оминати
Ganni 24.09.2011 15:08 пишет: Паркуватись/їздити не по правилах і реально створювати перешкоду оточуючим суть трохи різні поняття. Я ніколи не припаркуюсь так, як на відео - по діагоналі на тротуарі бампером прямо в будівлю, змушуючи пішоходів обходити машину проїжджою частиною; чи в другий ряд на дорозі, змусивши інші авто по зустрічці мене оминати
Ниверю.
Почему?
Я знаходжу цьому лише оден пояснення - просто пан O.V.L. сам такими речими грішить. От і не вірить, що є люди, котрі так не роблять