я так бачу, що оптимізм та оцінки ваші впали, тому продавцем я ближчим часом не буду, оскільки королка мені подобається, і жодного разу не ламалася
так двигун 2Е 1,3. Не думаю, що бензиновий індикатор був поламаний від самого початку. Можливо розбіжності у думках пов'язані ще з тим, що в 1997 випускались 2 модифікації короли з прямокутними ( яку у мене ) і з круглими фарами.
В ответ на: королка мені подобається, і жодного разу не ламалася
А от це погано. Те, що її не ремонтували, не значить, що вона не ломалась. Впевнений, що в ходові (а, можливо, і не тільки треба щось робити).
В ответ на: Не думаю, що бензиновий індикатор був поламаний від самого початку.
Не поламаний, а розрегульований. Це могло статися при транспортировці. Передбачаю, що його конструктив Вам невідомий, тому у технічні деталі пускатись не буду.
В ответ на: Можливо розбіжності у думках пов'язані ще з тим, що в 1997 випускались 2 модифікації короли з прямокутними ( яку у мене ) і з круглими фарами.
Ні. Справа у тому, що це "старий" двигун. У мене такий був на Тойоті 86р.в., а з якого часу він взагалі існує я й не скажу. На більшості Королл у 100-му кузові (як Ваша) вже стоять новіші конструкції двигунів (1.4 та 1.6). От у чому справа. А якщо він ще й карбюраторний (до речі, чому Ви ВІН не даєте?), то ще гірше - там одноразові карбюратори Стромберг, які неможливо відремонтувати. Вже й не пам'ятаю, коли останній раз бачив цей двигун з рідним карбюратором (мова про машини, старіші за Вашу), на всіх стоять ВАЗовські Солекси.
Господа, помогите если возможно. История следующая: хочу купить Короллу, даже записал ВИН хотел проверить, но потерял номер телефона продавца. Можно ли как-то его найти по ВИНу? Машина на регистрации в Черкассах. Есть надежда что он позвонит сам, но не большая.