Авто по доверенности переоформить вместе с номерами
4 октября 2011 в 15:26
Всем привет. Такой вопрос. Езжу на авто по ген. доверенности от владельца. Сам я из Киева, машина тоже на киевских номерах. Предположим, захочу я продать это авто со снятием с учета. Так вот, могу ли я эти номера оставить себе и при покупке нового авто переоформить их просто на себя?
Re: Авто по доверенности переоформить вместе с номерами
[Re: Nekit] 4 октября 2011 в 16:52
офицально может оставить только хозяин авто для своего нового авто. В твоем случае искать неоф. вариант получать номер б.у. но это может оказатся сложнее и дороже, чем заполучить новый аналог.
[Re: Nekit] 4 октября 2011 в 16:55
Официально прописано о хранении н.з. за владельцем авто снятого с учёта, насчёт поверенного, думаю, онли мазать лапу. ИМХО: ну вот любит наш народ циферки, буковки, а ещё больше этот любящий народ, любят сотрудники МРЭО не дай прожить инспектору МРЭО на одну зарплату - подмажь ему купюрой лапу!
[Re: Nekit] 5 октября 2011 в 21:11
Наказ МВС України №379 2010 року 5.2. Номерні знаки, які були закріплені за ТЗ, вилучаються, про що робиться відповідна відмітка на заяві. За письмовою заявою власника ТЗ (додаток 12) або уповноваженої ним особи на вказаний у заяві термін номерні знаки, які були закріплені за цим ТЗ і відповідають діючим стандартам, приймаються на зберігання РЕП ДАІ, яке проводило зняття з обліку ТЗ, за умови внесення плати за їх зберігання відповідно до вимог пункту 3.5 глави 3 цієї Інструкції. Зазначені номерні знаки за зверненням їх власника перезакріплюються за іншими придбаними ними транспортними засобами або за транспортними засобами інших власників. За відсутності такої заяви або після закінчення зазначеного в заяві терміну вилучені номерні знаки оприбутковуються як такі, що були в користуванні, і при їх відповідності чинним стандартам можуть видаватися для повторного використання або знищуються в установленому порядку.