Ситуація наступна: хочеться машину, щоб не велику суму викидувтаи зразу. Є порпозиція від знайомого: Рено Меган, хетч 3 дв, 2003 чи 04 рік, пробіг 220 тис. (стадартна комплектація для такої версії і що найважливіше для мене - кліматконтроль). Двигун 1.6.
Загалом машина мені відома. Не то що б за нею пристально дивилися, але і облуговувалася вона більш-менш нормально. коли треба, то в ній необхідне робилося. Сам їздив на ній при пробізі 205-2010 тис. Двигун працюав безпроблемно. Друг говорив, що недавно був на сервісі і загалом проблем нема (зараз тільки міняє якийсь там шлєйф ейрбега).
По кузову є трохи питань: вдарений поріг, давніше був удар в морду (але без глибоких наслідків), протертість по лівому крилу, ще там пару сколів по кузову. Але загалом ці моменти для мене не принципові і мене не хвилюють.
Більше переживаю за інші системи машини.
Сам начитався багато про проблеми меганів тих років в неті, але нікого не зустрічав з пробігом більше 200 тисяч. З другого боку, одні пишуть, що нічого не ламається, а в інших купа всього на раз... фіг зрозумієш.
Тому наступні питання:
1. Є тут хтось з таким пробігом, хто може поділитися досвідом експлуатації?
2. Чи варто взагалі зв'язуватися? (тут попрошу без питань "релігії", бо в самого були різні машини і певні висновки можу зробити сам).
2. Якщо навіть рахувати, що машину треба малювати (для ідеального стану), то за яку ціну Ви б були готові купити такий екземпляр не думаючи (за умови, що в інших аспектах машина не вимагатиме миттєво більше 500-700 доларів вкладень)?
ПиСи: орієнтовну ціну я знаю, бо людина зайнята і не має часу взагалі займатися продажею, але цікавить Ваша відповідь на п.2, оскільки я тоді зможу оцінити, чи в разі якщо вирішу продати, то чи зможу швидко сплативти хоча б за приблизно ті ж самі гроші.
Наперед вдячний )))