autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

поставити лічильник електрики???

Hrust | Каратель **
18 октября 2011 в 16:05
Накрився в мене на клініці лічильник, ну всі офіційні муки вже закінчені залишилось тільки встановити та опломбувати новий лічильник. і тут прийшов дядько, подивився і заломив за встановлення 800 грн, от я і думаю, а не занадто круто за 1 чи 1,5 години роботи?
Хто знає, які зараз ціни на таку роботу???
oleg_mazda | Достоевский **
Re: поставити лічильник електрики???
[Re: Hrust] 18 октября 2011 в 20:12
Максимум 250 грн, и это если щиток устанавливать.
sashkaa | V.I.P **
[Re: Hrust] 18 октября 2011 в 20:16
Да к є ж на форумі Волтік. У тебе ж повинні з ліцензією монтувати, а це договір ну і як наслідок заплати налоги. Ну напиши йому може я трохи не так думаю
dimaden | Достоевский ***
[Re: sashkaa] 18 октября 2011 в 21:58
Мне новый многотарифный счетчик 5х60А, отпараметризированный на 3 тарифа, обошелся в 640грн. + 160грн. стоимость установки конторой по имени Киевэнерго.
За шо там просят те же 800грн.?
Spero meliora | подсевший на форум ***
[Re: dimaden] 18 октября 2011 в 22:22
dimaden 18.10.2011 21:58 пишет:

Мне новый многотарифный счетчик 5х60А, отпараметризированный на 3 тарифа, обошелся в 640грн. + 160грн. стоимость установки конторой по имени Киевэнерго.
За шо там просят те же 800грн.?

Чет тоже дороговато-счетчик 400грв,параметризация бесплатно,установка 25грв.Я себе весной ставил,соседи месяц назад.Товарищ-в пятницу.Счетчик-Меркурий 200.2 5/60. Во второй половине дома ставил счетчик,такой же,две зоны,открывали лицевой счет и увеличивали до 8 квт.нагрузку с отдельным вводом-монтаж делал полностью сам.Подключение(приехали на столбе прицепили)126грв.И все.За шо 800????? ТС-в Киевэнерго узнай.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

2 користувачів і 55 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2445