Спасибо корейцам, хоть от DSG в своем исполнении избавили, хватит нам французов.
В ответ на: сказати, що це оверпрайс це не сказати нічого
Пожалуй, таки да. За 16К там ни климата, ни дисков легкосплавных. 13800$ на механике в максималке еще бы можно рассматривать, но с ней он совсем пустой... Киа вообще сейчас не дешевы.
По теме, писали журналюги, что Пиканто с 1,2 на автомате более-менее адекватно едет. За дицайн последним Киа кое-что можно и простить.
Спасибо корейцам, хоть от DSG в своем исполнении избавили, хватит нам французов.
Ок, хай це буде звичний всім автомат, але щоб мав як мінімум в 1,5 раза більше передач ніж в Піканто зараз і нормально вмів економити паливо - ну щоб по місту за 5 літрів не вилазило. Старт-стопи вітаються
Кинжальный прострел 11.11.2011 12:02 пишет: По паспорту расход в городе на автомате меньше 7 литров
У мене Октава по місту в 90% випадків бере менше 7 літрів - тому мене ця цифра на авто двома класами нижче абсолютно не збуджує
А город какой?
гиги, як не дивно сталІца І регулярні поїздки з берега на берег, при цьому практично щоденні поїздки в центр. Правда, в мене спокійний темп їзди. Ну і може ще трохи заслуга ДСГ
В ответ на: гиги, як не дивно сталІца І регулярні поїздки з берега на берег, при цьому практично щоденні поїздки в центр. Правда, в мене спокійний темп їзди. Ну і може ще трохи заслуга ДСГ
Мне тоже кажется что пасспортных 10л по городу сильно завышены. Хотя с берега на берег это еще не самый жесткий маршрут ))
AlexBolo 11.11.2011 14:44 пишет: Так ты и гри шо дизель ))
Сорі, ісправлюсь Я чого й не сприйняв 7 літрів на піканті, бо мене дизель дуже сильно розбестив в цьому плані. І це при тому, що 1.9тді є старим як цей світ А такого розміру машинки сьогодні ІМХО мають взагалі вкладатись в четвірку перед комою
Пиканто и есть А-класс. Кстати, недавно попадался тест с участием Пиканто, Спарка, еще чего-то,и Сузуки Сплэша. Так вот последний журнулюгам весьма понравился.
Пиканто и есть А-класс. Кстати, недавно попадался тест с участием Пиканто, Спарка, еще чего-то,и Сузуки Сплэша. Так вот последний журнулюгам весьма понравился.
Polo 1.2 TDI DSG дизель( 4л по городу). не знаю на сколько для вас будет по цене...но из малышей вроде бы как поло дизель Блю моушен ДСГ самый сладенький из авто такого класса.
killmeplz 11.11.2011 22:00 пишет: Polo 1.2 TDI DSG дизель( 4л по городу). не знаю на сколько для вас будет по цене...но из малышей вроде бы как поло дизель Блю моушен ДСГ самый сладенький из авто такого класса.
А де ви бачили 1.2тді з ДСГ? Я такого навіть на німецькому сайті не знайшов. Є 1.6тді ДСГ - 4.6л по місту Правда, новий С4 еНДІ пропонує таке ж використання по місту (та й розмірами він трохи більший) і для мене він є куди більш заманливим. Але це ми вже за межі топіку вилазим