autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Hrust | Каратель **
Як завозити сина на секцію??
16 ноября 2011 в 17:32
Виникла в мене проблема, на зимовий час секцію фуктболу куди ходить син перевели в інше місце (не принципово) і час, а от це дуже серйозно виявилось.
Його треба в 3 забирати ізх садочка біля Індустріального мосту, і в 15,30 щоб вже був на футболі (борщагівка, зразу за кільцем гната Юри).
Їхати там 7-15 хвилин, в залежності від пробок, дорога пряма.
Але основна проблема в тому, що в 3 години дня в мене ще купа роботи, хоч і не сидю в офісі від дзвінка до дзвінка, але сильно день портить, а заняття 4 дні в тиждень, понеділок, середа - п'ятниця. от і виникло питання, щоб хтось возив.
Може хтось з наших з такою проблемою вже мав справу, які є реальні способи її вирішення??
Ну і реальні по фінансам, тому, що думаю кожен день таксі замовляти то нереально, та і людину треба нормальну, порядну, а не кожен день нову.
Прошу поради в шановного ОЛЛа.
MakcPassat | Достоевский ***
Re: Як завозити сина на секцію??
[Re: Hrust] 16 ноября 2011 в 21:03
Я бы предложил, как вариант, разместить в ветке "предлагаю работу" объяву.
Думаю что кто-то откликнится.
Еще можно попробовать пообщаться с родителями детей на тренеровке, может кому-то по пути.
valdex | чужой ***
[Re: Hrust] 17 ноября 2011 в 06:18
вариант трамвая исключается в принципе?
AVB | V.I.P **
[Re: valdex] 17 ноября 2011 в 08:01
valdex 17.11.2011 06:18 пишет:

вариант трамвая исключается в принципе?

для ребенка, который ходит в садик?
Hrust | Каратель **
[Re: AVB] 17 ноября 2011 в 08:05
Проблема не в трамваї, а в часі витраченому на дорогу.
Його і так вихователька будить раніше за інших дітей, щоб нормально встигнути на заняття.
McFly | Достоевский **
[Re: Hrust] 17 ноября 2011 в 10:16
я бы забил на секцию футбола для дошкольного возраста.
Hrust | Каратель **
[Re: McFly] 17 ноября 2011 в 11:03
Якби малому не подобалось, або ходив туди без бажання, можливо так би і зробив, але йому подобається і том такий варіант не проходить.
Taras_as | СуперСтар ***
[Re: Hrust] 17 ноября 2011 в 12:54
Сколько готов платить за доставку сына из садика на тренировку в трамвае? Я думаю можно найти какую-то тётю, которая с твоим ребёнком будет кататься в трамвае по маршруту Индустриалка - Гната Юры. Тем-более что на трамвае иногда быстрее может быть. Забирать его с футбола сам будешь?
Hrust | Каратель **
[Re: Taras_as] 17 ноября 2011 в 12:59
Цін не знаю, поки-що з таким не стикався, тому
vitaliyvit | приверженец *
[Re: Hrust] 17 ноября 2011 в 14:20
можна шось придумати,я міг би попробувати виручити
catkoua | Достоевский **
[Re: Hrust] 17 ноября 2011 в 14:33
проблема не в тому як дешево організувати транспорт. а проблема в тому які пріоритети. якщо пріоритет садочок біля хати і комфорт батьків - то нафіг спорт. якщо пріоритет спорт - то нафіг діючий садочок - і з тренером домовляємось про такий новий садочок який нікого не напрягає а у них їх відомствених є.

пс. я колись героїчно дочку в садочному віці 2 км пішки через день 2 роки на гімнастику водив і змагання вигравала і подобалось - а в результаті вона на фізкультурі в школі довідку взяла на полегшені навантаження і музику лабає.....
[Re: catkoua] 17 ноября 2011 в 15:24
catkoua 17.11.2011 14:33 пишет:

проблема не в тому як дешево організувати транспорт. а проблема в тому які пріоритети. якщо пріоритет садочок біля хати і комфорт батьків - то нафіг спорт. якщо пріоритет спорт - то нафіг діючий садочок - і з тренером домовляємось про такий новий садочок який нікого не напрягає а у них їх відомствених є.

пс. я колись героїчно дочку в садочному віці 2 км пішки через день 2 роки на гімнастику водив і змагання вигравала і подобалось - а в результаті вона на фізкультурі в школі довідку взяла на полегшені навантаження і музику лабає.....

)))) музику лабає )))) ти музикант? це ж музична фраза "лабає" я вот тоже трохи лабаю
Сharme | матриархат **
[Re: Hrust] 17 ноября 2011 в 15:26
Hrust 16.11.2011 17:32 пишет:

Виникла в мене проблема, на зимовий час секцію фуктболу куди ходить син перевели в інше місце (не принципово) і час, а от це дуже серйозно виявилось.
Його треба в 3 забирати ізх садочка біля Індустріального мосту, і в 15,30 щоб вже був на футболі (борщагівка, зразу за кільцем гната Юри).
Їхати там 7-15 хвилин, в залежності від пробок, дорога пряма.
Але основна проблема в тому, що в 3 години дня в мене ще купа роботи, хоч і не сидю в офісі від дзвінка до дзвінка, але сильно день портить, а заняття 4 дні в тиждень, понеділок, середа - п'ятниця. от і виникло питання, щоб хтось возив.
Може хтось з наших з такою проблемою вже мав справу, які є реальні способи її вирішення??
Ну і реальні по фінансам, тому, що думаю кожен день таксі замовляти то нереально, та і людину треба нормальну, порядну, а не кожен день нову.
Прошу поради в шановного ОЛЛа.

Автоняня, от 20 до 35 грн. в час в зависимости от авто и квалификации водителя
catkoua | Достоевский **
[Re: vitaliyvit] 18 ноября 2011 в 08:01
vitaliyvit 17.11.2011 15:24 пишет:

музику лабає.....

)))) музику лабає )))) ти музикант? це ж музична фраза "лабає" я вот тоже трохи лабаю

та нє то не я - в мене медведі по вухах свого часу потоптались. то мала моя, від неї і набрався термінів
[Re: catkoua] 20 января 2012 в 16:05
catkoua 18.11.2011 08:01 пишет:

vitaliyvit 17.11.2011 15:24 пишет:

музику лабає.....

та нє то не я - в мене медведі по вухах свого часу потоптались. то мала моя, від неї і набрався термінів

аааа ясно
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

3 користувачів і 315 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3935