Я був там на різдво, сніг в горах був, але небагато. Одразу після мого від'їзду було кілька снігопадів, фотка з ангарського перевалу зроблена 3 дні тому, сьогодні сніг є навіть у Гурзуфі, не кажучи про гори. фотка сьогоднішня.
Канатка на Ай-Петрі має працювати, офіційний сайт http://www.kanatka.crimea.ua/ щодо лижних витягів, теж певний, що працюють.
Marko 18.01.2012 20:54 пишет: Почему нет, там татары настроили немало миниотельчиков.
Деякі з них знесли як незаконні, а в ті що залишилися я не вірю, при всій моїй повазі до татар. Головне через те, що з водою там проблеми. Радий буду, якщо помиляюся.
svlad 22.01.2012 10:23 пишет: Снега сейчас прилично, но у нас лыжная инфраструктура находится в мягко сказать зачаточном состоянии, лучше Карпаты, чес слово.
svlad 22.01.2012 10:23 пишет: Снега сейчас прилично, но у нас лыжная инфраструктура находится в мягко сказать зачаточном состоянии, лучше Карпаты, чес слово.
краще написати не лижна, а вся )
Вам и клаву в руки , я свою Родину не поливаю гэ, мну тут все устраивает, у мну тут все есть, свое собственное
краще написати не лижна, а вся )
Вам и клаву в руки , я свою Родину не поливаю гэ, мну тут все устраивает, у мну тут все есть, свое собственное