autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

Пропал человек с авто (2/2)

junior | V.I.P *
Re: Пропал человек с авто
[Re: VGB] 26 января 2012 в 16:29
давайте подождем и не будем Андерсами...
DenisA80 | опытный писатель *
[Re: junior] 26 января 2012 в 16:32
дада, я сам тут гадаю сижу разные версии выстраиваю, но может быть все банально как всегда
catkoua | Достоевский **
[Re: DenisA80] 26 января 2012 в 20:35
DenisA80 26.01.2012 16:32 пишет:

но может быть все банально как всегда

я колись по пяні теж міліцію напрягав що машину вкрали. а потім виявилось що я банально забув що в той день машину в дворах заникав перед тим як додому вертатись ще й забув де точно... це була картина рєпіна - я сиджу пянючий в 12 ночі у відділенні і рву перед черговим тєльняшку а одночасно видзвонюю "знайому" і дружину - першу щоб нагадала як і де ми сьогодні розбіглись після буху а другу щоб привезла хоч якісь документи бо техпаспорт не на мене... а друга картина рєпіна коли ті дві жіночки таки в міліції зустрілись і розговорились... ну а третя картина коли мєнти на бобіку наш весь кагал десь годину по дворах возили і машина таки найшлась що обійшлось в енну суму гривень - то вже моветон... як і то що мені потім було вдома...
от такі банальщини бувають. але головне людина знайшлась.
бо колись в нас співробітник після пянки поїхав додому громадським транспортом і знайшли його на оранжерейній через чотири дні... всі дні він там з документами пролежав - але інфа звідти всі ті дні була що такого нема. а виявляється наркомани пізно ввечері в тролейбусі гаманець його зацинкували і при переході до маршрутки в дворі череп проломили. (може і не так все було - не знайшли хто і за що але на то подібно).
або ще одного знайомого ми 10 днів шукали. а потім виявляється в ітт з бомжами сидить, документи пропив і нікому до нього діла нема повірити хто і що він чи дати позвонити. нема документів значить сиди - якусь хуліганку йому паяли ледве відмазали.
Саня2 | Достоевский **
[Re: catkoua] 26 января 2012 в 20:57
Все буває, особливо з мінтами сьгодні "весело". В нас перед Новим роком не вийшов на роботу в понеділок завсклад (30 років). Тільки в вівторок ввечері віддзвонисвя.
Є в нього товариш-наркоман. В неділю вдень зателефонував йому друзяка і попросив привезти в райвідділ пару тисяч гривень, бо його загребли і обіцяють 5 років. Той повіз і там теж залишився до вівторка. Виручив двоюрідний брат, полмічник прокурора а то б ще сидів. Превіряли - так і було!
Autoua.netФорумAutoua форум

Пропал человек с авто (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

0 користувачів і 38 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 8216