В ответ на: Наверное, риальный падонак должен давать гаям 2 или даже 1 гривню
Були і у мене випадки. Одного прекрасного дня дав мамі свій драндулет поїхати в інше місто. Ну увечері мама приїздить, нормально все. Ну зранку я давай збиратись на роботу, запитую в мами де документи, почувши у відповідь, що в барсетці, а спокійнісінько поїхав. Не встиг я проїхати і 1 км, як зпиняють мене , і перше ж питання до мене: "Будь-ласка пред'явіть посвідчення водія та документи на авто". Ну я туди, а там дупа, а не документи. Оскільки маму тривожити не захотів прийшлося потратити 30 хв. свого часу, і пояснити ситуацію по-людськи. Без викаблучувань. Затрати: 0 грн та 30 хв свого часу. Як вияснилося в результаті, документи мама втратила в іншому місті, навіть згадала коли, і звичайно пошуки до позитивних результатів не призвели. А втрачено було: мої посвідчення, техпаспорт, паспорт, та мамин паспорт та посвідчення. Ось ТАК, шановні я їздив на протязі 9 місяців (без посвідчення водія і техпаспорту). За цей період 7 ! разів спілкувався з дайцями, ні разу нічого не давав, просто розмовляв і переконував. Відпускали з розумінням Всім удачі