трохи втомився, не дуже часто там буваю, але завжди щось новеньке, то з подолу не заїдеш у сторону лівого, то з лівого у сторону подолу з'їзд закриють...
воно там кимось контролюється? десь є план переколбасів?
ЛИСКА 09.02.2012 20:36 пишет: Мы следим, но там нет дат закрытия/открытия и на мой вопрос там тоже нет ответа(((
С такой погодой тяжело говорить о датах,а план открытия со схемой выкладывал камрад RiderUA Етапи відкриття руху:
1. Відкриття руху по бульвару Дружби Народів до моста Патона в обох напрямках
2. Відкриття руху по з'їздах: - правоповоротному з Наддніпрянського шосе на міст Патона, - правоповоротному з моста Патона на Набережне шосе, - правоповоротному з Набережного шосе на бульвар Дружби Народів, - лівоповоротному з Наддніпрянського шосе на бульвар Дружби Народів (тимчасовий)
3. Відкриття руху по лівоповоротному з'їзду з бульвару Дружби Народів на Набережне шосе
4. Відкриття руху по з'їздах: - правоповоротному з бульвару Дружби Народів на Наддніпрянське шосе, - лівоповоротному з Наддніпрянського шосе на бульвар Дружби Народів (постійний), - лівоповоротному з моста Патона на на Наддніпрянське шосе, - лівоповоротному з Набережного шосе на міст Патона
ЛИСКА 09.02.2012 20:36 пишет: Мы следим, но там нет дат закрытия/открытия и на мой вопрос там тоже нет ответа(((
Там все зависит от состояния работ на конкретном участке. Но стараюсь следить за какими-то ограничениями и отписываться на форуме. Пока наиболее информативным ресурсом по перекрытиям, на мой взгляд, является сайт КГГА.