У нас, в налоговой днепровского района, сначала просили приносить и новую и старую книги, но потом, когда я сдавал, старую уже не взяли, только чистая новая плюс заява и напрямую в окошко, без инспектора, да и вообще я инспектора своего 1 раз при регистрации СПД видел . Думаю тут все зависит от конкретной налоговой.
Ну и +1 к вопросу когда забирать новые св-ва и зарегистрированные новые книги...
GAMER 15.02.2012 10:25 пишет: Оп-па! А навіщо міняти? Вроді ж казали, що нові свідоцтва безстрокові?
хз. Похоже, что сам бланк старого образца (Наказ ДПАУ 28.12.2001р. в верхнем правом углу), ну и на самом св-ве срок действия до 02.06.2012. Все равно КВЭДы менять (я вписал старые)
кто-то уже получил новые свидетельства о едином налоге?
А то вот думаю в налоговую ехать или еще рано...
я получив минулого тижня. на оригіналі свідоцтва про сплату податку за 2011 рік (я його здавав коли заяву подавав таке маленьке зелене - не плутати з свідоцтвом про реєстрацію фоп - жовтим великим, воно я так розумію вічне) - з тилу донадруковано принтером всяка перехідна лабуда з податкового кодексу, написано що термін дії свідоцтва до 01.06.2012 і що ставка податку в мене 20% (я так поняв це скільки платити в % від мінімалки). ну ще вручну вписані всі мої два десятка кведів не тільки цифрами а й текстом що і зайняло майже весь бланк також получив нову книжку і в новій книжці багато нового тепер багато думаю.
а от про свідоцтво для юридичного спрощеного поки що ні слуху ні духу.
julson 21.02.2012 12:38 пишет: в пятницу в деснянской на вопрос когда ждать новых прямо сказали - раньше лета и не ждите не будет
Тоже самое сказали неделю назад в Днепровском и про книгу и про св-во..
ну так правильно - про НОВІ свідоцтва мені теж так сказали. тому і надрукували з тилу на СТАРОМУ всяку лабуду про термін дії до червня і віддали для арбайтена