Shura111 20.02.2012 15:06 пишет: Инфа с форума Нексии-клуба:
В ответ на:
30.387118, 50.716969
от а/с Полесье- около 25 км. пляж есть, море не глубокое. ...
Прочитала и офонарела. Собиралась на Масленицу ехать с Нексия-клубом, но купаться в мои планы как-то не входило. Пошла перечитывать и оказалось, что просто у камрада Шуры оригинальная подача информации.
Ти тут нам палітєку не всовуй. Яке відношення має москальська "маслєніца з блєнамі і воткай" до української масляної з варениками та горілкою? як таке можна порівнювати?
блины с варениками? блины у славян всегда считались символом Солнца, а что именно чаще всего сравнивают с вареником, думаю говорить не надо спасибо, ешьте сами
Ти тут нам палітєку не всовуй. Яке відношення має москальська "маслєніца з блєнамі і воткай" до української масляної з варениками та горілкою? як таке можна порівнювати?
блины с варениками? блины у славян всегда считались символом Солнца, а что именно чаще всего сравнивают с вареником, думаю говорить не надо спасибо, ешьте сами
Та то є так, вареники з сиром, картоплею, мнясом, на масляну та ще й млинці зі всілякою смакотою. Але тебе ми викреслюємо, я правильно зрозумів?
А теперіча по темі, якщо варіант запропонований камрадом Вано підримується, то у випадку своєї присутності обіцяю зварити шурпу, якщо в холодильнику заначка залишилась то ще й з дичиною. У варіанті з мамаєвою слободою та іншими закладами - по технічним причинам не вийде, там не дозволять розводити вогнище та самостійно щось готувати.
На глаз: 50.699978,30.400522 Это немного южнее того места, что я указал. ДОТы покажешь? Говорят, на КВХ воду сбрасывали, и лед у берега поломало... Кто на лыжах с утра поедет?
Погано, що ти без колес будеш. Я б і горілки не пив аби на тундрі по тундрі поганяти і додому відвіз би...а так вариники і перцівка наше всьо. Не Масляна, а КОЛОДІЯ!!!
На глаз: 50.699978,30.400522 Это немного южнее того места, что я указал. ДОТы покажешь? Говорят, на КВХ воду сбрасывали, и лед у берега поломало... Кто на лыжах с утра поедет?
ДОТы покажу, если будет кому показывать )) Интересно, приедет ли кто-нибудь вообще?