autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумLada (ВАЗ) форум

Банально, но не заводится...(+)

Mangoost | опытный писатель **
29 апреля 2002 в 17:20
В субботу на Львовской площади (чувствую, без НетГая не обошлось, колдун наверное ) благополучно заглох, и без намёков на что-либо...
В машине я, 2-ое маленьких детей + коляска + жара...
Благо рядом живу. В общем, кинул труп перед остановкой троллейбусной, а вечером пришел разбираться...Ноль полный, даже не чихнула. Вызвал 112UA, приехал как и обещал. Около часа с ним пытались реанимировать труп, ноль полный. Искры нет, поменяли коммутатор (благо рабочий валялся), искра появилась, но ноль полный. Залили свечи, просушили, искра есть везде, ноль полный. Промерял бегунок, говорит, что он пробитый и навернул коммутатор. Говорю есть у меня старый бегунок , он бодреньким веселым голосом говорит, мол давай щас поменяем, и всех делов... Хрен, ноль полный.
#$% мать...
Полез в карб - там норма. Стали лить в карб бензин - ноль полный...
#$% мать...
Со словами, У тебя ГРМ соскочил, берет меня на галстук и тащит в гараж...
Итого - 30 грн.

Ну расскажите мне, плиз, шо теперь делать. Думаю, что катушка того, бо ГРМ на месте, или :-о
NetGuy | Супер писатель! ****
"Да ты ведьмаа!!!" (+)
[Re: Mangoost] 29 апреля 2002 в 18:02
Ну давай думати.
Для функціонування двигуна потрібно:
1. Наявність іскри.
2. Наявність горючої суміші.
3. Правильна їх взаємодія, так би мовити. тобто, правильно виставлене запалювання.
4. Чи нема десь замикання в проводці.

Отже.
Просто наявність іскри ще нічого не говорить. Вона в справній системі має бути така, що "вбила б слона". Тобто яскраво виражена
І у всіх чотирьох циліндрах.
Тому я би перевірив котушку (а взагалі то не зашкодить мати запасну, на всякий випадок), поміняв би ВВ-проводи, благо недорогі.
Далі поміняв би кришку трамблера з бігунком (до речі - центральний графітовий електрод в кришці як - не стерся?).
Потім переконатись, що в карб поступає бензин і сам карб його нормально запшикує у впускний колектор.
Потім ще перевірити би, чи не перескочив привідний ремінь. Ну, чи співпадають мітки.
Далі дивитись, що з напругою, чи не коротить десь на масу, скажімо, в генераторі...
Вот такі думки приходять.

Ги, я якось міняв свічки і переплутав циліндри. Підключив не 1-3-4-2, а 2-3-4-1. Через 3 дні я його таки завів! Во, який я геній!
правда троїв страшно. Саме смішне, що за той час я раз 10 перевіряв правильність підключення проводів... Глюк прямо якийсь
Mangoost | опытный писатель **
Ну давай думати :)
[Re: NetGuy] 29 апреля 2002 в 18:13
1.Іскра є на всіх циліндрах, правильна чи нє - як його перевірити?
2.Суміш є, в карб бензин поступає, з носиків пісяє, що ще треба?
3.Ремінь - норма...
4.Проводку ще не дивився...

Кришка нормальна, вугіль не стертий, бігунок новий, 1-3-4-2 - не один ти такий вумний (якось було 2-1-3-4 ))
Так шо поки виходить - катушка?
NetGuy | Супер писатель! ****
Ну, так виглядає (+)
[Re: Mangoost] 29 апреля 2002 в 18:50
що котушка. Мож десь міжвиткове замикання, чи на масу.
Попробуй. Як я вже казав - в крайньому разі запасна котушка буде...
Autoua.netФорумLada (ВАЗ) форум

Додаткова інформація
Модератор:

fetus, Bivaliy, moderator 

0 користувачів і 22 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2799