autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Ліквідував затор в зародиші

Hrust | Каратель **
6 марта 2012 в 14:35
На мосту за інститутом хімії, в напрямку харківського масиву.
Задиміла таврія в середньому ряду, за кілька машин до мене, зразу зупинився і відтягнув за світлофор, вогнегасник використовувати не прийшлось, втратив 5 хвилин але зародження затору вдалось уникнути.

Причина (дивились вже за мостом) в короткому замиканні єлектро проводки, зі слів власників тільки зі СТО, десь на ленінградській площі робили в гаражах.
Прадив звернутись до нормальних майстрів і переробити повністю, так з того що побачив я, то таких "майстрів" треба зразу вести в ліс і відрубати руки, все висіло на соплях (біля генаратора диміло) і без нормальної ізоляції.
altuning | энтузиаст *
Re: Ліквідував затор в зародиші
[Re: Hrust] 6 марта 2012 в 14:48
Візьми з полки пиріжок.

Настоящие мужчины хорошими делами не хвастаются.
Женя | V.I.P *
[Re: altuning] 6 марта 2012 в 15:08
Ага, проезжают мимо, отвернув свою мордулитсо.
tarakan | Супер писатель! *
[Re: altuning] 6 марта 2012 в 15:09
ну зачем же так? вот я лично сомневаюсь очень, что 90% форумчан поступили бы точно так же... основной массе пох на окружающих... к сожалению
Skyratov | СуперСтар **
[Re: tarakan] 6 марта 2012 в 15:29
tarakan 06.03.2012 15:09 пишет:

ну зачем же так? вот я лично сомневаюсь очень, что 90% форумчан поступили бы точно так же... основной массе пох на окружающих... к сожалению

+1

автор молодец. побольше б таких неравнодушных

я б создал тему типа "кто сколько раз помог за зиму"...

я приблизительно с десяток машин потягал, причем 3/4 были совершенно мне незнакомы (на трассе, в городе позастревали, поламались и т.д.)

зато когда сам стоял на новообуховской, никто не остановился )))) почти 40 мин голосовал пока не приехали друзяки

тем не менее все равно буду помагать по мере возможности.
Ruby | Супер писатель! **
[Re: Hrust] 6 марта 2012 в 15:44
Hrust 06.03.2012 14:35 пишет:

зразу зупинився і відтягнув за світлофор, вогнегасник використовувати не прийшлось, втратив 5 хвилин але зародження затору вдалось уникнути.

налил настоящему

ПыСы: ава старая была лучше
Hrust | Каратель **
[Re: Skyratov] 6 марта 2012 в 15:51
В ответ на:

я б создал тему типа "кто сколько раз помог за зиму"...

Та то таке двло, я малолітражок навіть не рахував, десь більше двох десятків тягав за зиму, а от грузовичок на 5 тон то було цікаво, думав прийдеться лебідку використовувати, але так висмикнув з обочини, він там в сніжній кучугурі засів, і цікаво було в дворі фуру з льоду витягувати.
а сьогоднішній випадок, просто все дуже швидко відбулось, тому і поділився.
На добре діло затрачено не більше 5 хвилин, а от в заторі могли стояти довго, так як в дуже незручному місці таврія стала, десь за 100 метрів до світлофора на самому мосту.
Мораль - не будьте байдужі, от і все.

ПС спочатку як побачив дим достав вогнегасник, але обійшлось :-)
Skyratov | СуперСтар **
[Re: Hrust] 6 марта 2012 в 16:02
5 тонн
сцепу не жалко ? я б даже не рискнул
максимум толкал рено трафик

заталкивал в гараж - перед своим бампером покрышку и потихоньку-потихоньку. лед был. а нас всего двое (или трое...) было, вот так и в гараж затолкали
и то сцепу подпалил
Hrust | Каратель **
[Re: Skyratov] 6 марта 2012 в 16:06
Skyratov 06.03.2012 16:02 пишет:

5 тонн
сцепу не жалко ? я б даже не рискнул
максимум толкал рено трафик

заталкивал в гараж - перед своим бампером покрышку и потихоньку-потихоньку. лед был. а нас всего двое (или трое...) было, вот так и в гараж затолкали
и то сцепу подпалил

Не страшно, я просто фокус знаю, називається ривковий трос, там на щеплення нагрузки немає. тільки трос дійсно має бути правильним і довгим.
Розгін - ривок і вуаля, авто на асфальті.
Traveler | Дядя Сь **
[Re: tarakan] 6 марта 2012 в 17:52

Кстати всегда поражался тому, что народ отстояв 20 минут в пробке из-за поломашки в узком месте потом топит газ в пол вместо того, чтобы потратить 2 минуты на оттаскивание. На Фиесте поступал так часто (если что-то мелкое) - там буксуровочная проушина рядом была, на нынешней сложнее - крюк нужно доставать из багажника и вкручивать
Илья! | IesuiT **
[Re: Traveler] 6 марта 2012 в 18:08
Traveler 06.03.2012 17:52 пишет:

на нынешней сложнее - крюк нужно доставать из багажника и вкручивать

предварительно отодрав пробочку, что при минусовой температуре та ещё песня...
Hrust | Каратель **
[Re: Илья!] 6 марта 2012 в 18:15
Илья! 06.03.2012 18:08 пишет:

Traveler 06.03.2012 17:52 пишет:

на нынешней сложнее - крюк нужно доставать из багажника и вкручивать

предварительно отодрав пробочку, что при минусовой температуре та ещё песня...

Фаркоп + шакл рулить!!!
TUZZIK | V.I.P **
[Re: Hrust] 6 марта 2012 в 19:29
Hrust 06.03.2012 18:15 пишет:

Фаркоп + шакл рулить!!!

ты тут такими словами не умничай....
Hrust | Каратель **
[Re: TUZZIK] 7 марта 2012 в 11:05
ви таки будете сміятись, але сьгодні фаркоп знову виручив :-)
Їду зранку на роботу, тянусь на розв`язці Святошинській, з Депутатськоїна пр Перемоги. ну і при виїзді на кільце чую бум і удар по машині.
Аврійка, виходжу, ззаду стоїть шкода червона, там теж жовті лампочки блимають, і дядько вже дивиться на результати буму.
Ну що сказати, в бампері шкоди дірка як раз по формі фаркопу, а в мене просто грязючка з цьго самого фаркопу злетіла.
Одним словом потиснули один одному руки і поїхали кожен по своїх справвах далі.
Мене вже потім на хіхі пробило, звоню дружині, розказую, а сам регочу незрозуміло чому.

ПС, пробка там і так була, тому ми нікого сильно не затримали.
ClinkOff | V.I.P ***
[Re: Hrust] 7 марта 2012 в 11:49
Hrust 07.03.2012 11:05 пишет:

ви таки будете сміятись, але сьгодні фаркоп знову виручив :-)
Їду зранку на роботу, тянусь на розв`язці Святошинській, з Депутатськоїна пр Перемоги. ну і при виїзді на кільце чую бум і удар по машині.
Аврійка, виходжу, ззаду стоїть шкода червона, там теж жовті лампочки блимають, і дядько вже дивиться на результати буму.
Ну що сказати, в бампері шкоди дірка як раз по формі фаркопу, а в мене просто грязючка з цьго самого фаркопу злетіла.
Одним словом потиснули один одному руки і поїхали кожен по своїх справвах далі.
Мене вже потім на хіхі пробило, звоню дружині, розказую, а сам регочу незрозуміло чому.

ПС, пробка там і так була, тому ми нікого сильно не затримали.

Фаркоп таки страшная вещь. Я когда-то уворачивался от гонзалеса и немножко догнал едущего впереди. Так у него колпачок на фаркопе поцарапан, а у меня дырка в бампере и осыпавшееся стекло фары. Не было бы фаркопа- не достал бы я его.
Skyratov | СуперСтар **
[Re: ClinkOff] 7 марта 2012 в 12:16
В ответ на:

Фаркоп таки страшная вещь. Я когда-то уворачивался от гонзалеса и немножко догнал едущего впереди. Так у него колпачок на фаркопе поцарапан, а у меня дырка в бампере и осыпавшееся стекло фары. Не было бы фаркопа- не достал бы я его.

в суд на него подай
Androids | опытный писатель **
[Re: tarakan] 7 марта 2012 в 12:18

80% форумчан 5 минут ушло бы на установку буксировочной петли а еще у половины нифига не вышло б изза закисшей резьбы

Камраду +

суть в том что тавр вдвоем можно нормально толкать со скоростью утреннего городского потока, но веть впадлу

банально признайтесь себе сколько раз зимой проходили мимо "шлифмашин" в сугробах и сколько раз подтолкнули, просто так, без просьбы о помощи
YmersY | старожил **
[Re: Hrust] 7 марта 2012 в 13:44
Сегодня при помощи троса помог завестись старой гнилой ВАЗьмёрке. Горжусь собой.
А топикстартеру респект!
Змінено YmersY (13:45 07/03/2012)
shurken | IesuiT **
[Re: ClinkOff] 7 марта 2012 в 16:56
ClinkOff 07.03.2012 11:49 пишет:

В свое время, Таврией подцепил Лансера за фаркоп и отправил крутиться за пределы дороги, в дерево.
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 56 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3669