на вкус и цвет...) мне хомячки леон-алтеа-толедо категорически не нравяццо) а новичок хорош - что-то в нем есть от самого первого толедо
Действительно, о вкусах не спорят. Но по моему ИМХО, это поколение Сеатов, пока, лучшее. А новичок попал под раздачу маркетологов - потерял изюминку. Стал таким как все. Особенно в паре со Шкодой.
Ех, а я чекав нового Толедо на платформі MQB (як і Ібіца свого часу була першою на новій платформі), і щоб він був ліфтбек, коротший за поточну Октавію, з нижчим дахом і з нижчою посадкою, легший, з аскетичним салоном з дубового пластику, з веселими двигунами, з FR версіями, та ще й з екстер"єром в стилі IBE. Таку машинку я б хотів купити, а це - не тягне на Толедо.
Маю надію що це все-таки назвуть "Кордоба" - тоді буде нормально.
Ех, а я чекав нового Толедо на платформі MQB (як і Ібіца свого часу була першою на новій платформі), і щоб він був ліфтбек, коротший за поточну Октавію, з нижчим дахом і з нижчою посадкою, легший, з аскетичним салоном з дубового пластику, з веселими двигунами, з FR версіями, та ще й з екстер"єром в стилі IBE. Таку машинку я б хотів купити, а це - не тягне на Толедо.
Маю надію що це все-таки назвуть "Кордоба" - тоді буде нормально.
вот кстати да, в линейке Сеата, Кордоба была аналогом Поло седана, чего теперь Толедо понижать в классе - хз.