Red_avenger 12.03.2012 17:08 пишет: ще. сьогодні просто день такий що всі олені після праздників повипералися одночасно.
Не думаю. Розконсервували ремонт Бажана, на під'їздах до Південного буде гіршати, отже все більша частина буде йти на Кірпи (я на приклад вже практично перейшов на 100%). Виїхав сьогодні раніше на 15 хвилин, в результаті був на роботі на 30 хвилин раніше ніж вчора, при тому, що на під'їздах до Дарницького мосту (на проспекті Григоренка) втратив такий самий час як і вчора. Основна економія часу - міст о 7:40 хоча вже і пригальмував, але не зупинявся, та поворот з Набережної на Залізничне шосе взагалі був без гальм.
Mangust 13.03.2012 09:26 пишет: Сегодня, похоже, вообще Патона перекрыли? С ТОЙ стороны вообще не было машин. Заезжал с набережной уже по новому заезду.
Его ещё вчера открыли. Кстати, вчера этот заезд ехал лучше, а сегодня довольно много времени на нём потерял.
Mangust 13.03.2012 10:08 пишет: ММетро вроде ехал. Я по нему форсировал водную аретрию.
Для мешканців ПОХ-у (Позняки, Осокорки, Харьківський) термін "Всі мости" закінчується мостом Патона , звичайно перекривати мости після нього для полегшення проїзду зарубіжних делегацій на Печерськ сенсу нема.
Mangust 13.03.2012 09:26 пишет: Сегодня, похоже, вообще Патона перекрыли? С ТОЙ стороны вообще не было машин. Заезжал с набережной уже по новому заезду.
Я в 8 утра ехала по Патона, все ОК, но мент стоял в начале моста... а Во сколько перекрывали?
ОООО, расскажи, что за новый заезд? Откуда ехал и куда?