autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

А мне гай предложил бабушку через дорогу перевести (2/2)

Rusicus | энтузиаст *
Re: А мне гай предложил бабушку через дорогу перевести
[Re: catkoua] 14 марта 2012 в 08:48
catkoua 14.03.2012 08:35 пишет:

Andrey-Mil 13.03.2012 10:48 пишет:

Вчера еду сибе спокойно, тока со двора выехал, ремешок накинул, и еду. Взади - гаишный лансер. Доезжаем до пешеходного перехода, останавливаюсь. Проходит одна тетка, и какая-то бабка стоит. На тротуаре. И морозится. Ну, я ей фарами поморгал, рукой помахал, стоит. Я и поехал. Проезжаем перекресток - сирена, мигалки, ахтунг!

мене колись так на валах розводили. я зліва гаї справа і вперде. пішохідний перехід, гаї тромозять. на переході нікого абсолютно тільки бабка справа на тротуарі стоїть. я інстиктивно теж стою. і от дивлюсь на гаїв я а вони замість на бабку дивитись на мене либляться. постояли ми так секунд 20 і вони поїхали а я теж. а бабка як стояла так і стояла. ну думаю буває. так нє хвилин через 30 вертаюсь по тих валх взад тільки по іншій половині. і шо - ті самі гаї і та сама бабка тільки на іншому переході іншого лоха розводять.

Мафия бессмертна!
Они к вечеру копилку набили, бабку в машину: "Поїхали, мамо, робочий день закінчено" =)

А вообще да, с пешеходами лучше перебдеть. Чем потом доказывать, что они стояли или шли не в сторону перехода..
Elenran | старый писатель **
Re: А мне гай предложил бабушку через дорогу перевести
[Re: catkoua] 14 марта 2012 в 11:17
catkoua 14.03.2012 08:35 пишет:

мене колись так на валах розводили. я зліва гаї справа і вперде. пішохідний перехід, гаї тромозять. на переході нікого абсолютно тільки бабка справа на тротуарі стоїть. я інстиктивно теж стою. і от дивлюсь на гаїв я а вони замість на бабку дивитись на мене либляться. постояли ми так секунд 20 і вони поїхали а я теж. а бабка як стояла так і стояла. ну думаю буває. так нє хвилин через 30 вертаюсь по тих валх взад тільки по іншій половині. і шо - ті самі гаї і та сама бабка тільки на іншому переході іншого лоха розводять.

Вооот, это есть доказательство правильности моей теории о "добавке к пенсии"
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

А мне гай предложил бабушку через дорогу перевести (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 111 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4212