ага, и скажи уже, наконец, к чему склоняешься итог таки очень любопытен
ЗЫ. удалил свое сообщение чтобы в чужой ветке которая совсем о другом не поднимать говносрач, но уже сдержаться не могу: ездил на авенсисе 2004гв 2л автомат, по бориспольской трассе 180 - комфортно, но напряжение присутствует, расход 14,5л, в сказки про 200км/ч и 12л расхода по остальным украинским дорогам, простите не верю, разве что если бы были "байки из склепа"
Disnake 29.03.2012 15:01 пишет: ага, и скажи уже, наконец, к чему склоняешься итог таки очень любопытен
ЗЫ. удалил свое сообщение чтобы в чужой ветке которая совсем о другом не поднимать говносрач, но уже сдержаться не могу: ездил на авенсисе 2004гв 2л автомат, по бориспольской трассе 180 - комфортно, но напряжение присутствует, расход 14,5л, в сказки про 200км/ч и 12л расхода по остальным украинским дорогам, простите не верю, разве что если бы были "байки из склепа"
1. Дорестайл 2. Двиг 2.0, у меня 1,8. Сказки про расход? Достали уже. Заправляйте бак - прокачу. Если уйдет за 13 - оплачиваю бензин и с меня хеннеси
Disnake 29.03.2012 15:01 пишет: ага, и скажи уже, наконец, к чему склоняешься итог таки очень любопытен
Сьогодні ще раз зайшов в салон Шкоди подивитись на фабію. Сів у неї, мене охопила чорнота матеріалів, з яких його виготовлено. Може справа звички, але навіть в Ланосі якось веселіше. Ну то таке... Але педаль зчеплення... Я спеціально роздивився: педалі у фабії вишикувані не в одну лінію. Педаль зчеплення мало того, що має ну ду-у-уже великий хід, то ще й наближена до водія в порівнянні із педалями гальм та газу. Я не розумію як з такими педалями на тестах Авторевю фабія набирає стільки балів за ергономіку. Це треба руки тому конструктору відрізати. Щоб відпустити її, потрібно коліно аж до підборіддя тягти. Може в Чехії в населення ліва нога на п"ять сантиметрів коротша за праву? Як подумав, що буду мати задоволення в пробках цією педалькою гратись: та ну його подалі. Питав менеджера про пакет погані дороги. Каже, що він не впливає суттєво на роботу підвіски. Потестити без цього пакету автомобіль не дали: тестова машина із пакетом. Хочете, тестіть з пакетом, не хочете - як хочете.
li3to 27.03.2012 18:38 пишет: Мощный двигатель на такую машину это "хотелка" а не необходимость. Вот в Англии например 1.2 самый популярный, блумоушн все неистово заказывают т.к. экономия (правда у них еще налог на выброс СО2 есть). На самом деле если будет ездить не более двух человек и 90% по городу то 1.2 вполне норм. 1.4 становится выгоднее на трассе и при загрузке. А так — ну будет вам 1.2 "валить" как среднестатистический ланос со светофора. Не "круто", но вполне вменяемо. Другое дело что там разница 600 баксов, таки лучше 1.4.
Ну, БлюМоушен стоит как-то радикально дороже: на 2кЕ, что ли. В Италии также популярен газ - удобнее тем, что ездит и на бензине, и на газу; но диапазон цен такой же. А так - если на трассу не выезжать, что 1,2 ок повозка (причём все берут 60 л.с. и потом прошивают в 82 ). Сотрудник в Италии взял недавно своей девочке - 1,2 ручка Титаниум
Для європейського ринку їх роблять в Туреччині. Мабуть, Україну Хюндай не вважає європейською країною.
В ответ на:
а что у них проблемы с этим?
Читав на російському форумі були скарги.
Все-таки схиляюсь до Фієсти. і20 лякає індійською якістю та дорогими цінами на ТО. За три роки експлуатації різниця в ціні між Фієстою та і20 через ціни та періодичність обслуговування нівелюється. Але фієста хоч має магнітолу сідіолу та подушку безпеки пасажира, гарну репутацію та кращі їздові характеристики.