autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
immie | энтузиаст *****
Моя судова практика
21 января 2005 в 13:24
Коротко. Влітку став перед знаком “стоянку зупинку заборонено”. Через хвилини 3 підійшов і попросив уїхати, на моє запитання “на якій підставі” витягнув протокол. Склали. Час йшов новин не було. Подзвонив до суду і отримав відповідь, що справу роздянули без мене – попередження. Постанову я оскаржив і апеляційний суд її скасував, в понеділок відбувся повторний розгляд справи в районному суді ( викликали рекомендованим листом ) – справу закрито.
malex | старожил ****
Хороший пример для окружающих
[Re: immie] 21 января 2005 в 17:29
Может у Вас есть возможность поделиться материалами дела? Вдруг кто-нибудь захочет пойти по Вашим стопам?
immie | энтузиаст *****
Re: Хороший пример для окружающих
[Re: malex] 21 января 2005 в 17:44
з матеріалів, тільки 3 судових рішення і апеляційна скарга - кому треба звертайтесь
malex | старожил ****
Я хочу взять для коллекции
[Re: immie] 25 января 2005 в 18:28
Если Вам не трудно, то бросте на мой адрес mail_malex#yahoo.com материалы по судебному делу. Если можно, то не только судебные решения, но и тексты исковых заявлений или жалоб.

Заранее благодарю,
Александр.
SSed | важничающий писатель ****
Re: Хороший пример для окружающих
[Re: immie] 26 января 2005 в 12:37
Если можно и мне, пожалуйста материалы. Какие есть. Особенно заявления. На sedlo (бешенная электронная собака) walla точка com.

Заранее благодарен.
Eugene true | Газавщик ***
Re: И мне плз. Мыло в профайле (-)
[Re: immie] 26 января 2005 в 13:20
-
immie | энтузиаст *****
Документи
[Re: immie] 26 января 2005 в 15:03
Прикріплені файли (69 завантажити)
до цього повідомлення прикріплені постанова районного суду, в якій призначається попередження та постанова апеляційного суду, яка скасовує попередню постанову.
immie | энтузиаст *****
Документи-2
[Re: immie] 26 января 2005 в 20:11
Прикріплені файли (86 завантажити)
До цього повідомлення прикрілена апеляційна скарга
Додаткова інформація
Модератор:

Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

0 користувачів і 10 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2162