Re: В центре Киева неизвестные отравили домашних собак (+)
[Re: Vindsor] 18 апреля 2012 в 14:08
В ответ на: Но твой пост - именно флейм, увод темы обсуждения в сторону от проблемы
Фігассє флєйм - дивись, що в сабжі написано. Від якої проблеми я уводжу тему? Я навпаки її повертаю до істоків.
В ответ на: Поставлю вопрос иначе: ты уверен в том, что появление отравы в парке вызвано "бездіяльністью місцевої влади та хазяйською недбалістью"?
Не зовсім так. Поява отрути - це наслідок бездіяльності місцевої влади, щодо проблеми бродячих собак. А ось отруєння домашніх собак - це і є хазяйська недбалість, така, як недостатній контроль за своєю собакою, та вигул собаки в місці, яке для цього не передбачене.
[Re: Urka] 18 апреля 2012 в 14:14
Urka 18.04.2012 14:08 пишет: Не зовсім так. Поява отрути - це наслідок бездіяльності місцевої влади, щодо проблеми бродячих собак. А ось отруєння домашніх собак - це і є хазяйська недбалість, така, як недостатній контроль за своєю собакою, та вигул собаки в місці, яке для цього не передбачене.
Каким образом "бездіяльність місцевої влади" оправдывает разбрасывание отравы?
Приведу простой пример, исходя из твоей логики. Прорвало канализационную трубу, размыло яму в асфальте, а ты в нее провалился. Исходя из твоей логики, никто не виноват, ибо провалился ты из-за собственной "недбалості"! Так? Под ноги надо смотреть лучше!
в связи с превращением в очередной собакоспор тема закрыта
[Re: Vindsor] 18 апреля 2012 в 14:33
В ответ на: Каким образом "бездіяльність місцевої влади" оправдывает разбрасывание отравы?
Хіба я десь писав про виправдання? Або у мене склєроз, або у тебе дивні фантазії. Можешь процитувати мене, де я виправдовую когось? Бездіяльність місцевої влади не виправдовує, але пояснює дії тих, хто розкидав отруту. Тобто в першу чергу, імхо провина, за те, що сталося - лежить таки на посадовцях, які розкрадають гроші, що виділяє громада, на рішення проблеми кількості бродячих собак. До того-ж, не виключено, що саме по їхніх вказівках використовують отруту, змішану з їжею, а не відлов, та "гуманне" присипляння, бо то коштує дорожче.
В ответ на: Приведу простой пример, исходя из твоей логики.
Вимикайте телепатора - він поламаний. То не моя логіка, а якесь збочення.
В ответ на: Прорвало канализационную трубу, размыло яму в асфальте, а ты в нее провалился. Исходя из твоей логики????, никто не виноват, ибо провалился ты из-за собственной "недбалості"! Так? Под ноги надо смотреть лучше!
Якщо яма належним чином позначена і огороджена - то, якщо я туди таки впав - провина моя. Якщо ні - провина, в першу чергу, тих, хто мав слідкувати за якістю дороги, та своєчасним ремонтом як труб, так і полотна. Якщо асфальт провалився прямо піді мною - то таки, в першу чергу, це прикра випадковість. І не треба, надалі, тут приклади "моєї" логіки наводити - по перше у Вас це дуже неякісно і незграбно виходить, а по друге - потроху пахне переходами на особистості.