Re: Чому досі продається МЕГА-СУПЕР-POWER-NANO пальне?
[Re: Grossmeister] 13 апреля 2012 в 20:57
Grossmeister 13.04.2012 20:46 пишет: Панове, ніби-то урядом скасовані ТУ на "покращене" пальне ще минулого місяця, а воно досі продається. У чому тут справа?
1. Не нравится - не покупаем. 2. Легче станет, если скажу что все оплачено на лет 10 вперед, просто те, кто запретил - были не вкурсах 3. Продается потому что есть спрос) 4. Продается точно по той же причине, что и всякие присадки с нанотехнологиями, которые нужно лить в бенз, что бы масло в двиг не заливать, т.к. все понимают где заливная горловина бензобака, но не все: где горловина налива/долива масла в двиг)
Выбирай что по нраву более... Мож еще что кто предложит)
З.Ы.: такие вопросы задаете, уважаемый, как вроде бы и не в этой стране живете
[Re: $corpioN] 13 апреля 2012 в 23:42
$corpioN 13.04.2012 20:57 пишет: 1. Не нравится - не покупаем.
Якщо зникне це місиво, то я зможу купувати звичайне нормальне пальне. Наприклад литовський дизель майже ніхто не продає у "чистому" вигляді - завжди з "супер-присадками".
[Re: Grossmeister] 14 апреля 2012 в 19:02
Grossmeister 13.04.2012 23:42 пишет:
$corpioN 13.04.2012 20:57 пишет: 1. Не нравится - не покупаем.
Якщо зникне це місиво, то я зможу купувати звичайне нормальне пальне. Наприклад литовський дизель майже ніхто не продає у "чистому" вигляді - завжди з "супер-присадками".
да ладно, везде продаётся "Обычный 95+" и "95+с присадками", и каждый может выбрать, а сам "95+" обозначает то что бенз не с нашего завода, а нормальный импортный. Вот и вся суть.
[Re: AlexSprait] 14 апреля 2012 в 20:57
Не знаю ситуацію з бензином - я написав про дизель. Дизель вид ІІ - продається у чистому вигляді практично всюди, як "Євро". Дизель вид І - лише на ТНК у чистому вигляді, у ОККО лише як Pulls, у КЛО - Ventus, у Socar - Nano, причому через те, що це мішанина, то ніколи не знаєш, який дизель взято за базу - це може бути і вид ІІ. Також ніколи не знаєш виробника основи (Мазир, Литва чи ще хто) - тому що у сертифікаті "виробником" виступає якась база мережі АЗС.