Re: Шиномонтаж: задавайте вопросы или что хотели знать 2
[Re: Car-Silence] 2 сентября 2024 в 12:12
навіть не знаю як то сталося, просто їхав вздовж трамвайних колій на Подолі, аж поки не вирішив перелаштуватися... Ви б таке ремонтували, залишили як є чи міняли колесо?
[Re: robocop] 3 сентября 2024 в 11:14
так, не наскрізь. Колесо не спускає, нитки не повилазили. На двох ШМ сказали що якщо нитки не вилізли - їздити та не паритись. Просто таке в мене вперше. Вже друге колесо таке (колеса gislaved ultra speed 2)
[Re: Aziz] 3 сентября 2024 в 12:29
Aziz 02.09.2024 12:12 пишет: навіть не знаю як то сталося, просто їхав вздовж трамвайних колій на Подолі, аж поки не вирішив перелаштуватися... Ви б таке ремонтували, залишили як є чи міняли колесо?
Наскільки стара чи зношена гума? Переставив би обидва пошкоджені колеса на задню вісь і доїздити сезон так. Все рівно вже скоро на зимову перебортовуватись.
А далі відкласти питання до весни, хай собі лежать. Там по ситуації, будуть кошти - заодно повід оновити весь комплект 4 шин на свіженький. Ні - придбати тільки нові 2 шт замість пошкоджених, а ці використовувати у якості запасок.
Щодо ремонту, один раз колись ремонтував величезний глибокий бічний поріз. Взяли дуже дорого за це, але заварили якісно і ззовні і зсередини. Погодився на ремонт тільки тому, що це було колесо з щойно придбаного нового комплекту, менше місяця мабуть. Тому жалко. Якби таке сталось на старій різині - з наскрізною викинув би не думаючи. А те реставроване після бічної діри - від"їздило весь свій ресурс, потім 4 роки до зношення протектора і утиля, без проблем