autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Ingenir | member *
Re: Вибір бренда
[Re: Ingenir] 8 мая 2012 в 21:49
Реально хто з ВАС їздить на авто від сірого дилера? Як воно ходить? Як гарантія?
Rome | опытный писатель *
[Re: Ingenir] 17 мая 2012 в 12:02
На родине данных машинок я б взял Корандо, в Украине Хундай. Сервис, выбор комплектации, запчасти доступней, сборка Корея. Хотя в разница в цене может быть это и компенсирует.
Ganni | подсевший на форум ***
[Re: Ingenir] 17 мая 2012 в 18:58
Ingenir 08.05.2012 21:49 пишет:

Реально хто з ВАС їздить на авто від сірого дилера? Як воно ходить? Як гарантія?

Ну я їжджу Ходить та й ходить Як гарантія не знаю, бо за три роки лише планові ТО
Mookker | IesuiT **
[Re: Ganni] 17 мая 2012 в 19:12
Ganni 17.05.2012 18:58 пишет:

Ну я їжджу Ходить та й ходить Як гарантія не знаю, бо за три роки лише планові ТО

почти 2 года на серой тойоте камри, тоже самое
SVILD | старый писатель ***
[Re: Ingenir] 17 мая 2012 в 19:51

Я бы брал не боясь, а такие авто как Мерседес новым брал бы ОБЯЗАТЕЛЬНО у серых. Наши мало того что год заставят ждать, потом еще на сервисе все мозги выймут.
А Хюндайки, Тойоты серые нормально ходят. Я лично такими не брезгую
Mookker | IesuiT **
[Re: SVILD] 17 мая 2012 в 19:56
SVILD 17.05.2012 19:51 пишет:

Я бы брал не боясь, а такие авто как Мерседес новым брал бы ОБЯЗАТЕЛЬНО у серых. Наши мало того что год заставят ждать, потом еще на сервисе все мозги выймут.
А Хюндайки, Тойоты серые нормально ходят. Я лично такими не брезгую

+ у серых выгоднее трейд-ин и можно поторговаться:)
Ingenir | member *
[Re: Rome] 25 мая 2012 в 20:10
Rome 17.05.2012 12:02 пишет:

На родине данных машинок я б взял Корандо, в Украине Хундай. Сервис, выбор комплектации, запчасти доступней, сборка Корея. Хотя в разница в цене может быть это и компенсирует.

В тому ж вся річ, що Хюндаї в "сірих" або турецька, або сирійська, або ще якась арабська збірка для субтропічного клімату зі збільшеним радіатором і т.д. і т.п.
СанЙонг дешевший від конкурентів рівно на вартість розмитнення авто даного класу Чи варто платити більше
Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 45 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5395