Прошу допомоги львів'ян щодо схеми проїзду за адресою у Львові. Кінцевий пункт призначення - вул. Братів Рогатинців, буд. 17 Буду їхати з Києва. Перед Львовом, після Гамаліївки повертаю ліворуч, на Окружну, потім на вулицю Галицьку, а потім хочу проїхати по вул. Личаківській до Соборної Площі, після цього по вул. Сербській. Питання: на картах Гугл видно, що по вул. Личаківській йдут ремонті роботи. Якщо це правда, то як краще об'їхати? Або, можливо, треба взагалі обрати інший маршрут? Заздалегідь дякую.
Але я б напевно їхав інакше. На об'їздну не звертав би, а їхав далі Малехів, Б.Хмельницького на кільці біля автостанції №2 направо (1-й з'їзд) на Липинського на кільці біля будинку побуту наліво(3-з'їзд) на Чорновола до оперного. Далі - якщо в робочий день прямо по просп. Свободи до пл. Галицької (за пам'ятником королю Данилу) наліво. - якщо вихідний/святковий з пр. Чорновола перед оперним наліво Торгова, прямо поки можна, направо Краківська, зразу наліво Гавришкевича, Підвальна, Винниченка, Соборна...
Хоча може по Личаківській і простіше (меньше поворотів, світлофорів).
Напевне в будній день сюдою також буде простіше, щоб не блукати Галицькою площею
Ні, так неможна. З Підвальної немає повороту ні на Рогатинців (паркан) ні на Валову("Кирпич") , ні з пл. Соборної на Сербську. Подивіться "Яндекс Панорами" і "Google StreetView" (Ремонти в цій частині всюди закінчили).
Найближче під'їхати до Рогатинців можна тільки через пл. Галицьку. Або залишити машину десь тут на Підвальній-Винниченка http://maps.yandex.ua/-/CNFhFW3N або на пл. Соборні-Галицькій-Валові і пішки пройти.
А подскажите пожалуйста как поблизости с парковками? Где можно машинку поставить на два дня, но так что бы ничего ей не сделали да и я никому не мешал.
QIPi 25.04.2012 19:26 пишет: Не совсем по теме, но тоже про Львов.
на майские будем жуть в районе красного квадрата
А подскажите пожалуйста как поблизости с парковками? Где можно машинку поставить на два дня, но так что бы ничего ей не сделали да и я никому не мешал.
СПС.
Думаю на пл. Св. Теодора можна буде поставити. Там ззаду "Міленіума" (великий будинок без номера на картах Google) навіть якась платна парковка є. Ну і в господарів/поселяючих можна розпитати...