![](/auto_f/images/icons/smirk.gif)
У свій час виручив він мене здорово - років 7 назад я працював менеджером в одній фармацевтичній фірмі, доводилось багато по провінції мотатись. А зубило шкода було, самі знаєте, які там дороги...
Вот.
А потім я його вуйкові віддав на 2 роки, бо він свою шаху розбив, а робота на машині зав`язана.
Так він за зазиком взагалі не дивився, свиньтус такий! За 30 тищ навіть масло, як я вчора виявив, не міняв
![](/auto_f/images/icons/mad.gif)
Ну вот.
Тепер запитання. Почала підморгувати, а через певний час їзди починає горіти постійно, лампочка тиску масла
![](/auto_f/images/icons/frown.gif)
Вчора поміняв масло, зняв масляний картер, маслопомпу - все нормально з нею. Поставив на місце - та ж картина. Яку хвилину після заводки нормально, потім підморгує, за хвилин 20 горить майже постійно
![](/auto_f/images/icons/mad.gif)
Що це може бути? Підшипники колінвалу?
Ага, ще масло гонить, тільки звідки - поки що не знаю. Весь низ двигуна праворуч в маслі. Я витер - тепер подивлюсь, звідки.
Компресію не міряв, облом вже вчора було... Ги, в мануалі про компресію сказано, що вона нічого не означає і вимірюється тільки, щоб визначити, з яким саме циліндром проблеми. А нормальні показники чуть не від 5 до 10
![](/auto_f/images/icons/laugh.gif)
![](/auto_f/images/icons/smile.gif)
Що скажете про тиск?