bonya1423 09.07.2012 20:25 пишет: C4 відпає через слабенький Hdi90, усе-таки пересідати на повільніший возик явно не хочеться.
Навряд він буде повільнішим, краще візміть тест, турбіна є турбіна, там пік моменту з 1700 якщо не помиляюсь, це значить що десь на 1500-1600 вже має їхати.
Важко повірити, в цифрах це виглядає як 11.5 проти 12.9... Ніколи не пробував перевірити цей показник, але на хорошому бензині іноді здається що монжна швидше. Якщо турбіна рано спрацьовує, значить на 3к починається турбояма
Знаю, що не крутять, але як би на обгоні не зловити цю яму на 3тисячах... Втім, теоретизувати тут немає сенсу. А Меган у порівнянні з Ланосом чи Астрою, таки жорсткіший. Особливо враховуючи що інформативності у кермі я не відчув зовсім. І в поворотах так само валиться-крениться... Розумію що той же Леон значно жорсткіший, але ж там можна відчути і позитивні якості такої підвіски, а тут
bonya1423 09.07.2012 22:38 пишет: Знаю, що не крутять, але як би на обгоні не зловити цю яму на 3тисячах... Втім, теоретизувати тут немає сенсу.
Теоретизировать тут и не нужно. На 3 тыс. на 5 передаче будет уже километров 150...
bonya1423 09.07.2012 22:38 пишет: А Меган у порівнянні з Ланосом чи Астрою, таки жорсткіший. Особливо враховуючи що інформативності у кермі я не відчув зовсім. І в поворотах так само валиться-крениться...
Как жесткая машина может крениться? Ты правильно понимаешь понятие "жесткая подвеска"?
Ок, громихає на ямах і нерівностях сильніше. Може колеса перекачані?) Але дорога до нашого будинку до останнього часу дуже гарно давала відчути. На тому ж Сіді 2007 дорога проходилася тихіше. А найсильніше з того на чому доводилося тут їхати, гримів Поло 2004, прямо відчувалося усе так, ніби ями удвічі глибші. Правда, не знаю як його обслуговували.
В ответ на: Так, ты же в 29 пихал ручку. А я тебе говорю, что в 30-ку ДСГ умещается!
Сегодня помещается, год назад Элеганас 2,0 ТДИ с 6-ДСГ стоил 29672 без допов. На старости Октавиевых лет начали цены скидывать немного.
У Ситроена у нас другое позиционирование, если бы кто решил продавать у нас дизель на ручке 150-сильный, он бы точно не 32 тысячи стоил. Раз не могут себе позволить по "ценам вхождения на рынок" продавать его - и не предлагают пока не появится доверие к бренду и не выровняются цены до европейских в сравнении с конкурентами.
Aficionad0 09.07.2012 23:10 пишет: Сегодня помещается, год назад Элеганас 2,0 ТДИ с 6-ДСГ стоил 29672 без допов. На старости Октавиевых лет начали цены скидывать немного.
Какая разница - что было год назад? ты еще вспомни - что 10 лет назад было! 50!!!
В ответ на: Какая разница - что было год назад? ты еще вспомни - что 10 лет назад было!
Не чувствуешь разницы между неуместностью устаревших данных и их недостоверностью? До тебя же только с третьего раза дошло, что речь о ценах прошлогодних...