теж вставлю свої 5 копійок. 1. Найкраще, звісно, ставити комплект. Тобто, якщо вже диски АТЕ, то і колодки також АТЕ. 2. АТЕ - достатньо м`ягкі, колодки швидко стираються. Але фірма надійна. Локхід - важкі девайси, нестираємі Лукас - на мій погляд найоптимальніший варіант.
Є ще купа італії, але кажуть, вони для теплого клімату і можуть глючити в морози.
Ще мене приємно вразили наші, Дніпропетровські, колодки, тільки не знаю, чи вони для Гольфів є. Не пищать, безазбестові. І в проведених тестах себе зарекомендували на рівні найкращих імпортних зразків.
Re: Днепропетровские колодки: Dafmi называются (+)
[Re: Friz] 15 мая 2002 в 00:24
Ставил оные на вольво245, претензий нет. Но это так, несчастный случай. Служат они 20-25тыс.км при спокойной езде. А так пользуюсь ЛУКАС-- полёт нормальный.
Охлождение лучше, а то что диски могут перегреваться, я думаю не для кого не секрет, соответственно вентелируемые нагреваються меньше. А вот стоит ли их ставить если не рпедусмотренно конструктивно незнаю, у меня родные вентилируемые стояли, поеэтому мне другие и ставить, вроде как нельзя. А по цене насколько мне известно отличие есть.
Вентильовані диски мають спеціальні вентиляційні отвори для охолодження повітрям ще й зсередини. Якщо у водія агресивна манера їзди, то краще ставити саме їх. Думаю, що для будь-яких авто є вентильовані диски. Для зубила, наприклад, є.
т.е., с дырочками просверленными в плоскости диска. Да, самому сверлить свои не рекомендую по понятной причине Но стоят вент.-перф. диски многовато денег