autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
romanyuk | важничающий писатель **
Гурзуф
22 июня 2012 в 13:15
А насовєтуйте-наругайте Гурзуф, порадили їхати туди,ось і цікава будь-яка інформація!
Daugava | V.I.P ***
Re: Гурзуф
[Re: romanyuk] 23 июня 2012 в 13:26
Якщо не пугає велика кількість людей, то ось моя порада минулого року
http://forum.autoua.net/showthreaded.php?Cat=0&Number=5092572&an=&page=0&vc=1

Додам, що шторми цієї зими були, щебінь обтесався, але він на більшості пляжів таки дуже великий і його багато, тому входити-виходити з води на міських пляжах досить важко.

Альтернатива - пляж "Гуровские камни" посеред Артеку напроти Адалар, але за них беруть гроші, поки що 10 гривень, думаю в сезон буде більше.
Пляжи Гурзуфу
В сезон народу дуже багато, міські (безкоштовні) пляжі забити вщент. Більш менш вільний пляж тільки санаторію "Пушкино" (тільки для мешканців санаторію), на пляжах військового санаторію та "Спутніку" народу більше (потрапити туди трохи простіше за мзду охороні). На "Спутніку" гальку теж не підсипали, так що саме за станом покриття це найкращий вибір.

Gurzuf.ru - в першу чергу сайт гуруфської тусовки, що тримається до купи вже не одне покоління, але там можна знайти як і прямих власників квартир, так і рієлторів, що мають усі пропозиції. Не дивлячись, що тусня здебільшого московська і дуже любить серед них є багато адекватних людей. Основні веселощі тусні цього року - з 4 на 5 серпня Новий Рік.

Якщо є конкретні питання, відповім. З розміщенням не допоможу.
romanyuk | важничающий писатель **
[Re: Daugava] 23 июня 2012 в 13:32
Daugava 23.06.2012 13:26 пишет:

Якщо не пугає велика кількість людей, то ось моя порада минулого року
http://forum.autoua.net/showthreaded.php?Cat=0&Number=5092572&an=&page=0&vc=1

Додам, що шторми цієї зими були, щебінь обтесався, але він на більшості пляжів таки дуже великий і його багато, тому входити-виходити з води на міських пляжах досить важко.

Альтернатива - пляж "Гуровские камни" посеред Артеку напроти Адалар, але за них беруть гроші, поки що 10 гривень, думаю в сезон буде більше.
Пляжи Гурзуфу
В сезон народу дуже багато, міські (безкоштовні) пляжі забити вщент. Більш менш вільний пляж тільки санаторію "Пушкино" (тільки для мешканців санаторію), на пляжах військового санаторію та "Спутніку" народу більше (потрапити туди трохи простіше за мзду охороні). На "Спутніку" гальку теж не підсипали, так що саме за станом покриття це найкращий вибір.

Gurzuf.ru - в першу чергу сайт гуруфської тусовки, що тримається до купи вже не одне покоління, але там можна знайти як і прямих власників квартир, так і рієлторів, що мають усі пропозиції. Не дивлячись, що тусня здебільшого московська і дуже любить серед них є багато адекватних людей. Основні веселощі тусні цього року - з 4 на 5 серпня Новий Рік.

Якщо є конкретні питання, відповім. З розміщенням не допоможу.

ок дякую, буду переварювати інфу!!
UA | IesuiT **
[Re: romanyuk] 24 июня 2012 в 17:00
набережная бомба-) красиво и уютно-) вчера там только прогуливались-) со стороны ресторана Мераба парковка 10 грн час
народу на пляже куча, но пляжи намного лучше ялтинских ( я про бесплатный и санаторские многие в районе от Ливадии до Кацивели) по оборудованию и инфраструктуре
Daugava | V.I.P ***
[Re: UA] 24 июня 2012 в 17:31
NICKOLAYY 24.06.2012 17:00 пишет:

со стороны ресторана Мераба парковка 10 грн час

"Мераба" знаходиться на початку набережної біля причалу. Вище неї взагалі пішохідна зона. Виїзд машиною на набережну та паркування можливі в 400 метрах далі по набережній. Для цього машиною треба спускатися з іншого місця траси.
http://maps.yandex.ua/-/CRfVBG6x
UA | IesuiT **
[Re: Daugava] 24 июня 2012 в 17:46
Daugava 24.06.2012 17:31 пишет:

NICKOLAYY 24.06.2012 17:00 пишет:

со стороны ресторана Мераба парковка 10 грн час

"Мераба" знаходиться на початку набережної біля причалу. Вище неї взагалі пішохідна зона. Виїзд машиною на набережну та паркування можливі в 400 метрах далі по набережній. Для цього машиною треба спускатися з іншого місця траси.
http://maps.yandex.ua/-/CRfVBG6x

я имел ввиду что со стороны рынка-) если заезжать с трассы под мостом-) если ехать с Ялты и сразу направо то 20 грн в час-)
FireHawk | СуперСтар **
[Re: romanyuk] 24 июня 2012 в 21:30
romanyuk 22.06.2012 13:15 пишет:

А насовєтуйте-наругайте Гурзуф, порадили їхати туди,ось і цікава будь-яка інформація!

Тьма народу. Если готов с этим фактом мириться - то в принципе Гурзуф лучше чем Алушта
Tayfun | опытный писатель ***
[Re: romanyuk] 25 июня 2012 в 14:17
Отдыхал семьей там в 2010году.Как уже сказали - народа очень много,пляжи забиты.Набережная понравилась.Снимали довольно хорошую квартиру,питались сами.Все вроде бы и неплохо,но пока туда больше не хочу.
Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 22 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2890