autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Самбор-Старый Самбор,-Турка-Сколе - можно ли проехать?!

Джипчер | V.I.P *
23 июня 2012 в 09:11
Срочно возникла необходимость прокатиться в те края Львовской области, никогда там не был, всё больше на Прикарпатье... Поэтому хочу спросить, как там с дорогами, между этими населёнными пунктами и как лучше проехать, чтобы посетить их все и не особо нагрузить ходовую. Ехать буду из Киева и не на джипе...

Как по трассе Киев-Чоп катиться я знаю, а вот где повернуть, чтобы качественно и экономично проехаться - вопрос? Похожи ли тамошние дороги на трассу Ивано-Франковск-Верховина или больше на дорогу Верховина-Буркут

Буду благодарен за отзывы там катавшихся недавно
Змінено Джипчер (11:26 23/06/2012)
Джипчер | V.I.P *
Re: Самбор, Старый Самбор, Турка - там есть дороги?
[Re: Джипчер] 23 июня 2012 в 09:19
Поиском пользовался, последний отчёт этого года - зимний, вряд ли поможет... да и мало у нас тут инфы по этим краям, думаю, ежели скатаюсь - расширю бойки есть на форуме?

Посмотрел Гугль, прокладывает через Киев-Львов-на Самбор 768 км...Кстати, задача усложнилась - надо ещё в Сколе добраться....
Тоесть, проехать маршрутом Самбор, Старый Самбор,Турка, Сколе....туплю карту....ну, Самбор-Старый Самбор-Турка, дкмаю, как то добраться можно,
а как потом на Сколе ехать - напрямик или как то через Дрогобыч-Трускавец

Вопрос, о летнем времени...
Змінено Джипчер (11:22 23/06/2012)
ramirus | member ***
[Re: Джипчер] 23 июня 2012 в 13:51
Три недели назад проеїхав Стрий - Тускавець - Борислав - Самбір - Ст. Самбір - Стрілки (половина дороги від Ст. Самбора - до Турки). Так вот Самбір - Ст. Самбір - Стрілки звичайна Укр. дорога - полатана з горбами, напливами і. т. д. Їхав Жигулями 2101 - 74р.в. підтримував швидкість 60 - 65 км/г - вони в мене більше не їдуть . Проте іномарки їхали значно швидше. Нічого страшного на даному участку нема. Правда останні 2- 3 км перед Стрілками почалися і машини з асфальтом - думаю що вони латають дорогу в напрямку до Турки.
Ще ділянка Самбір - Дрогобич - така сама по якості, а вот Самбір - Борислав це жах - на джипі жаль їхати (вірніше жаль джипу) напевно дорога Борислав - Східниця - Турка така сама або навіть гірша (там є участки на яких до сьогоднішнього часу не поставили асфальт).
Щодо Сколе У Вас є два варіанти
1.Проїхати до Турки і далі по тій же дорозі до Борині (думаю що якість дороги терпима) там наліво на Матків (ніколи цею дорогою не їздив - але чув що нічого хорошого там нема) до далеко не автобану М06(Е50) Київ - Чоп де на перевалі цієї зими частина асфальту зійшла зі снігом, що перетворило в тих місцях М06 на звичайну дорогу типу Стрий - Івано-Франкіськ чи Львів - Тернопіль тощо.
2. З Турки вернутися в Ст.Самбір - Самбір - Дрогобич - Стрий - Сколе. Спочатку трошки потрясетеся а дальше хороша дорога. Якщо схочете зі Сколе поїхати в Славське чи ще кудись не по головній дорозі - краще скористайтеся громадським транспортом - там більше дорвг нема
Попрошу Вас - знаю що Ви недавно їхали - Львів - Франківськ - уточніть мені по ділянці дороги РОГАТИН - ПЕРЕМИШЛЯНИ - КУРОВИЧІ(ВИЇЗД НА ТРАСУ ЛЬВІВ - ТЕРНОПІЛЬ) маю через декілька днів туди їхати.
Будете в Стрию Я там живу.
Якщо ще якіст патання звертайтеся уточню - я ці місця добре знаю
Джипчер | V.I.P *
[Re: ramirus] 23 июня 2012 в 18:49
Ага, Матків - это полдороги от Турки до Сколе и таки можно пробраться.. .Мою Фабу снежные ночные заносы на Яблунивском пекревале не пугали, думаю, и это особо не испугает, но всё же снег - это не ямы на асфальте... Тоесть, кое как от Турки до Сколе можно пробраться или всё таки нет?

А там рядом - и Славское, курорт, не может быть, чтобы асфальта не было...
По вашему запросу - да, ехал Ивано-Франковск-Бурштын- Рогатын- Перемышляны-Глыняны-Буск. От Франковска до Перемышлян дорога более-менее, лучше, чем я ожидал - асфальт с небольшими наплывами и ямками. А вот Перемышляны-Буск - покрытие гораздо хуже, наплявы приличные, а в насёлённых пунктах асфальта почти нет, перекатываешься 15-20 км/ч...но проехал, благо, участок небольшой
ramirus | member ***
[Re: Джипчер] 23 июня 2012 в 20:40
Якщо ви вибрали маршрут номер один їдьте так: Самбір - Старий Самбір - Турка - Бориня (в Борині поворот наліво на Матків про якість цього участку дороги нічого Вам не можу сказати - ніколи там не їхав, проте знаю що дорога там є) Матків - Виїзд на трасу Київ - Чоп наліво і спускаєтеся вниз. Спочатку буде Святослав - поворот на Славське. Від святослава до Славського кілометрів 23 - 26 половина цієї дистанції абсолютне бездоріжжя друга половина хороша вузенька дорога. В сасому Славському доріг теж нема рівно як і в Сколе. Дальше за Святославом - Сколе (можна в місто можна по обїздній ) а потім Стрий - місто з найкращими дорогами в Львівській області
Щасливої дороги
Джипчер | V.I.P *
[Re: ramirus] 23 июня 2012 в 22:23
Спасибо

Ще є час дочекатися ще якихось подробиць про стан доріг в бойківських Бескидах...ніби так ця місцина називається?

Ещё кто чего скажет?
Змінено Джипчер (22:32 23/06/2012)
fitan | member ****
[Re: Джипчер] 24 июня 2012 в 13:39
Львів-Оброшино-Рудки-Самбір нормальне покриття. Ями полатані.Швидкість 100-120 км/год. цілком реальна. Нерівності і напливи присутні. Старий Самбір-Турка трохи гірше,але їздабельно.
Джипчер | V.I.P *
[Re: fitan] 24 июня 2012 в 14:48
fitan 24.06.2012 13:39 пишет:

Львів-Оброшино-Рудки-Самбір нормальне покриття. Ями полатані.Швидкість 100-120 км/год. цілком реальна. Нерівності і напливи присутні. Старий Самбір-Турка трохи гірше,але їздабельно.

Дякую, зрозуміло, лишилось іще точніше з'ясувати стан Турка-Сколе і як звідти краще вирулити на київський напрямок
Доречі, як там з інфраструктурою на трассі, є готелі мотелі з Wi-Fi цікавить в перелічених містах. Особливо цікавить Турка, Сколе
Змінено Джипчер (14:54 24/06/2012)
Джипчер | V.I.P *
[Re: Джипчер] 25 июня 2012 в 12:36
Тут оказалось, что удобнее въезжать со стороны Сколе, т.к. тулить из Киева удобнее по Житомирке, а там прыг - и ты уже в Сколе-Славском...а потом уже на Турку, Старый Самбор!
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

2 користувачів і 67 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 6440