autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
BALU | энтузиаст **
Спортвал ?
15 мая 2002 в 20:45
много слішал-читал про спорт распредвал на зубила. случайно никто не имеет опыта эксплуатации оного.И может кто знает в Киеве этим кто-то занимается?
NetGuy | Супер писатель! ****
Мета яка? (+)
[Re: BALU] 15 мая 2002 в 21:02
Приймати участь в гонках? Тоді треба робити все, а не тільки вал.
Ще чув, що ставлять 10-й вал. Ніби шустріший трохи...
BALU | энтузиаст **
Re: Мета яка? (+)
[Re: NetGuy] 15 мая 2002 в 21:19
Да нет, гонки тут не причем. Просто вычитал что на низах становится лучше наполняемость цилиндров и как следствие больше крутящий момент и т.п. Подумал, может приценится? Или не морочить помидоры ни себе ни людям?
Скоріше останнє (+)
[Re: BALU] 15 мая 2002 в 21:34
По-перше, як я вже казав, якщо робити спортивний двигун, то робити або все, або нічого. Бо один правильний девайс буде гальмуватись іншими і виграшу майже не буде.
По-друге, спортивні приблуди страшенно дорогі. Чи є сенс збільшувати ціну зубила, якщо доклавши ті всі гроші, можна взяти гольф чи яку хонду, які будуть і класом повище, і їздові показники матимуть куди кращі?
По-третє - коли буде розбиратись двигун (заміна клапанів, капіталка) тоді вже можна буде поставити 10-й вал. А спеціально цим заморочуватись, імхо, нема сенсу.
А ще можна збільшити прийомистість поставивши кулачок прискорювальної помпи карба від ниви. Тоді буде трохи збільшена витрата пального, але й розганятись зубилка буде швидше.
MaxEagle | приверженец ***
А этот кулачок с каким номером??(-)
[Re: NetGuy] 16 мая 2002 в 16:25
Вот чого не знаю, того не знаю (+)
[Re: MaxEagle] 16 мая 2002 в 17:05
У нивоводів би запитати.
Або взяти в руку кулачок (толкатель) зубильний і походити по базару. Знайдеш більший - бери
MaxEagle | приверженец ***
Вроде 4 но это не точно (-)
[Re: NetGuy] 16 мая 2002 в 17:16
lvv | Супер писатель! **
Кажется № 4, посмотрю у себя, уточню (-)
[Re: MaxEagle] 16 мая 2002 в 17:18
Додаткова інформація
Модератор:

fetus, Bivaliy, moderator 

0 користувачів і 15 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2789