Порадьте маршрут, будь-ласка. Є два варіанти через Тернопіль-Стрий (кажуть там дороги нема) та через Бучач-Івано-Франківськ-Стрий. Останнім маршрутом їздив у 2009 році. Дорога так собі - на трієчку. А що там зараз коїться, може хтось їздив нещодавно, або можливо є ще якийсь шлях? Дякую
Dmitrik 18.07.2012 14:20 пишет: Порадьте маршрут, будь-ласка. Є два варіанти через Тернопіль-Стрий (кажуть там дороги нема) та через Бучач-Івано-Франківськ-Стрий. Останнім маршрутом їздив у 2009 році. Дорога так собі - на трієчку. А що там зараз коїться, може хтось їздив нещодавно, або можливо є ще якийсь шлях? Дякую
На Тернопіль з Гусятина нема смислу.
Гусятин - Чортків - Бучач - І-Ф - Долина - Стрий.
Найгірша ділянка це від Гусятина до Чортківської окружної. Чортків - Бучач їздив минулого року, було все добре. А далі - абсолютна нормальна дорога, на чотири бала. Одна проблема - треба проїжджати І-Ф через місто.
В Франківську є обїздна. Требе було перед Тисменицею на крузі повернути ліворуч і дальше буде ще декілька кругів і перехрестя. В результаті виїдете на трасу Франківськ - Стрий в районі автобазару. Проте мені простіше і скоріше проїхати через місто а не по обїздній. Довжина обїздної - 40км
Я взагалі завжди їздив Стрий - Рогатин - Тернопіль - Копичинці - Гусятин. Так скоріше ніж через Франківськ, майже нема міст, і невеликий рух. А стан дороги ненабагато гірший.
ramirus 19.07.2012 14:14 пишет: Я взагалі завжди їздив Стрий - Рогатин - Тернопіль - Копичинці - Гусятин. Так скоріше ніж через Франківськ, майже нема міст, і невеликий рух. А стан дороги ненабагато гірший.
А що там зараз з дорогою? Бо кажуть, що Стрий-Тернопіль
10 днів тому їхав Стрий - Рогатин - половина дороги до Тернополя. Дорога не дуже але 60 - 80 можна їхати сміло. В районі Ходорова - погана дорога. І напевно традиційно - Бережани.