autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Daugava | V.I.P ***
Дошка о банках і не тільки
28 июля 2012 в 12:20
Пропоную розглянути доцільність створення окремої дошки, в який обговорювалися би питання о банках, платіжних картках, тощо. Зараз подібні теми випливають в кількох дошках (Бизнес,Курилка,Информатика,Бьітовуха,Автотурьі,Топливо,...). Часто теми дублюють одна одну, особливо це стосується порад щодо платіжних карток.
Все б нічого, але часом тема повністю перебиває початковий топік та й тему дошки, наприклад в "Топливе" кілька сторінок банківського оффтопу в темі "ОККО" (дещо на мій погляд корисного та цікавого) просто пішли під ніж (не без мого "стукачества" модератору).
Мия | интуиция) **
Re: Дошка о банках і не тільки
[Re: Daugava] 28 июля 2012 в 13:54
Мне понравилось как сделал Алексей(в бытовухе) вот тут
Может и в других разделах стоит прикрепить список часто поднимаемых тем
NoOne | Супер писатель! ***
[Re: Daugava] 29 июля 2012 в 11:01
+1 я присоединяюсь. Тема с каждым днем все более актуальная.
обзэрвер | опытный писатель **
[Re: Daugava] 29 июля 2012 в 12:42
Тю, спочатку подумав що тема про "банящихся".
По сабжу : банки така ж всюдисуща зараза, як і електрика. З моєї подачі розділ зробилили - порядку
таки стало більше, але і з "Тюненху" і з "Безпеки" і навіть з "Палива" її остаточно не виколупаєш, та і
не варто ні в якому разі, бо занадто тісно туди інтегрована і спеціалізована.

Загалом, пропозицію вважаю за слушну.
Особливий профіт для нерозбещених банківськими послугами читачів з регіонів - принаймні будемо
в одному місці черпати досвід "продвінутих" мешканців мегаполісів.
А в "Бізнесі" теми що мало стосуються широкого загалу, а скорше ріальне ділових людей, будуть собі
спокійно жити і надалі.
Змінено обзэрвер (12:50 29/07/2012)
octob | Достоевский **
[Re: Daugava] 3 августа 2012 в 13:58
+1, а ТС в модератори цієї дошки.
lesorub | Супер писатель! ***
[Re: Daugava] 5 августа 2012 в 12:11
+1
банковская тема очень широкая (карты, кредиты, депозиты и т.д.), было бы неплохо выделить все обсуждения по ней в отдельный раздел
это существенно поможет при поиске информации и уже обсуждаемых банковских тем
UstiM | *** Адміністратор
[Re: Daugava] 6 сентября 2012 в 16:49
Daugava 28.07.2012 12:20 пишет:

Пропоную розглянути доцільність створення окремої дошки, в який обговорювалися би питання о банках, платіжних картках, тощо. Зараз подібні теми випливають в кількох дошках (Бизнес,Курилка,Информатика,Бьітовуха,Автотурьі,Топливо,...). Часто теми дублюють одна одну, особливо це стосується порад щодо платіжних карток.
Все б нічого, але часом тема повністю перебиває початковий топік та й тему дошки, наприклад в "Топливе" кілька сторінок банківського оффтопу в темі "ОККО" (дещо на мій погляд корисного та цікавого) просто пішли під ніж (не без мого "стукачества" модератору).

Может пока попробовать реализовать имеющимися силами? Не будем с разделом горячиться.

Отдельную тему в "Бытовых", к примеру, "Все о платежных карточках", а в нее подтягивать ссылки на темы про карточки.
Додаткова інформація
Модератор:

moderator 

0 користувачів і 15 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2637