autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Гари | СуперСтар *
Re: Прилетіло
[Re: Counter-Striker] 3 августа 2012 в 09:44
А мені байка про НЛО більше подобалась...
Vazovod | Достоевский **
[Re: Counter-Striker] 3 августа 2012 в 09:55
Прикріплені файли (0 завантажити)
якби я не був дитиною(хлопцем),і у дитинстві таке не витворяв,то я б теж казав що нічого там не летіло
ось :

якби я не був дитиною(хлопцем),і у дитинстві таке не витворяв,то я б теж казав що нічого там не летіло  ось :
Vazovod | Достоевский **
[Re: Vazovod] 3 августа 2012 в 09:56
а за якусь мить до цього ось - нічого немає

а за якусь мить до цього ось - нічого немає
Шабля | Достоевский **
[Re: Vazovod] 3 августа 2012 в 10:02
Vazovod 03.08.2012 09:55 пишет:

якби я не був дитиною(хлопцем),і у дитинстві таке не витворяв,то я б теж казав що нічого там не летіло
ось :

Не от той предмет який показав на скриншотах камрад Counter-Striker - справді летів. Я його політ бачив власними очима (навіть без відео). І удар був саме від того предмету.

Можливо що й дітвора якась з лісу щось кидала, я такої можливості ні відкидаю, проте вважаю дуже малоймовірним що мене одночасно обстрілювали з двох сторін. Та й до населених пунктів там далеченько... навряд чи хтось так далеко пішки дошкутильгав щоб по машинам з лісу покидати.
Vazovod | Достоевский **
[Re: Шабля] 3 августа 2012 в 10:07
так правильно,камрад показав не напрямок руху предмета,а просто деталізував його на знімку.схоже що кидали і зразу чимало,як мінімум двоє.
виліт предмета перед стовпом я вже чітко бачу.ось хто і навіщо це робить?
ну ми,наприклад(початок 80-),щоб обкидувати поїзди,ходили прогулятись і за 5 км
чи ти думаєш що зараз діти стали більш ледачі?
пс: ну не повірю я,що це якийсь обіжений даішник мстить автовласникам
Vazovod | Достоевский **
[Re: Шабля] 3 августа 2012 в 10:12
ось,дивись амплітуду

ось,дивись амплітуду
Шабля | Достоевский **
[Re: Vazovod] 3 августа 2012 в 10:17
Нееееее, той предмет летів не з лісу, а саме з зустрічної смуги... я то бачив власними очима. Може на записі реєстратора воно не так очевидно через низьку якість картинки, але я маю ще й власні спогади, і той предмет таки летів з боку зустрічної смуги.
Counter-Striker | Достоевский *
[Re: Vazovod] 3 августа 2012 в 14:42
Ні, я коли скріншотив, все дуже чіко роздивився, хто бажає - може потикати туди-сюди бігунок та переконатися в тому самому.
Траекторія була дещо іншою, невідомий предмет тохи різкіше пішов донизу та вдарив десь у капот.
А ця пляма біля ствопа - не видно на якій секунді, але то може той самий предмет, але уже на відскоку.
Додаткова інформація
Модератор:

LordAmid, AlMat, BorisB, moderator 

0 користувачів і 11 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 6157