Vazovod 03.08.2012 09:55 пишет: якби я не був дитиною(хлопцем),і у дитинстві таке не витворяв,то я б теж казав що нічого там не летіло ось :
Не от той предмет який показав на скриншотах камрад Counter-Striker - справді летів. Я його політ бачив власними очима (навіть без відео). І удар був саме від того предмету.
Можливо що й дітвора якась з лісу щось кидала, я такої можливості ні відкидаю, проте вважаю дуже малоймовірним що мене одночасно обстрілювали з двох сторін. Та й до населених пунктів там далеченько... навряд чи хтось так далеко пішки дошкутильгав щоб по машинам з лісу покидати.
так правильно,камрад показав не напрямок руху предмета,а просто деталізував його на знімку.схоже що кидали і зразу чимало,як мінімум двоє. виліт предмета перед стовпом я вже чітко бачу.ось хто і навіщо це робить? ну ми,наприклад(початок 80-),щоб обкидувати поїзди,ходили прогулятись і за 5 км чи ти думаєш що зараз діти стали більш ледачі? пс: ну не повірю я,що це якийсь обіжений даішник мстить автовласникам
Нееееее, той предмет летів не з лісу, а саме з зустрічної смуги... я то бачив власними очима. Може на записі реєстратора воно не так очевидно через низьку якість картинки, але я маю ще й власні спогади, і той предмет таки летів з боку зустрічної смуги.
Ні, я коли скріншотив, все дуже чіко роздивився, хто бажає - може потикати туди-сюди бігунок та переконатися в тому самому. Траекторія була дещо іншою, невідомий предмет тохи різкіше пішов донизу та вдарив десь у капот. А ця пляма біля ствопа - не видно на якій секунді, але то може той самий предмет, але уже на відскоку.