Собираюсь поехать во Львов с заездом по замкам: Дубно, Пидгирци, Олесько, Золочив.
С Дубно, вроде бы, все понятно. Проезжаемо. Непонятно с Пидгирци - Олесько, между ними на карте обозначена некая дорога она проездная или проще возвращаться и крутиться на М-06?
Золочив. Дорога от М-06 на карте есть. Она проезжаема?
Аккуратно ехай и все будет ОК. Сколько там той дороги, всего 17 км.
Ага, всіво нічіво. А потім 70 км ужосу від Золочева до Львова
Як ви думаєте, чому зі Львова в Крим/Одесу їздять не короткою дорогою через Тернопіль/Хмельницький/Вінницю, а аж через Рівне/Житомир?
Я взагалі львів'ян не люблю через масовий рогулізм, і мені пофіг як вони їздять в Крим. Але на Тернопіль через Київ - Чоп, щоб об'їхати Золочів, точно ніхто не їздить. Людина запитала, чи можна на Підгірці/Золочів звернути з траси М06. Відповідь - так, дорога є, поганенька, але лише 17 км. Проїхати можна. А потім в Олесько краще і швидше буде назад на Київ-Чоп. Я не правий?
Я взагалі львів'ян не люблю через масовий рогулізм, і мені пофіг як вони їздять в Крим.
хто і як їздить в Крим дійсно пофіг, зрештою це справа кожного та й львів"ян можеш не любити, це твое особисте нам твоя любов знаєш якось до а на рахунок як ти висловився "масового рогулізма" то ти не правий, може тебе хто у Львові образив чи чомусь заздриш
В Пидгирцях,на прошлой неделе,скрутили колпачки с нипелей пока я достопримечательности обходил Остерегайся пионеров И там две дороги,поворачивать нужно во вторую со стороны Львова.Первая с указателем Пидгирцы 2 ведет по полю,не повторяй моих ошибок))
Thug 06.08.2012 18:14 пишет: [А потім 70 км ужосу від Золочева до Львова
А шо там сейчас такого ужасного? А то собираюсь "проскочить" на Львов через Винница-Тернополь. Авто- Сенс, не болид F1. ЗЫ: Шо такое дорога через Житомир-Ровно знаю не по наслышке, после Ровно можно тоже неслабо времени потерять- дорога узковата и извилиста.
Дорога та таки ужос. Довелось ехать по ней пару дней назад. Думаю, в темное время суток, зевнув яму можно легко колесо потерять. Или еще какой елемент подвески. З.Ы. Ехал на Тушкане.
Water 09.08.2012 21:16 пишет: А если с Тернополя сразу уйти на Стрый, там еще хуже?
Ещё хуже. Собственно говоря, если очень нужно - проехать можно, но это будет в полном смысле слова не езда, а передвижение.
Очевидно наиболее комфортная дорога из Тернополя на Стрый щас это через Бучач - И-Ф. 234 км. вместо 154 км. напрямую. Зато ям точно нет, будут бугры и наплывы от Тернополя до поворота на Бучач/И-Ф в Дружбе, дальше нормальная дорога за исключением, может быть, пары нас. пунктов. Можно 120 и быстрее ехать. Траффик малый, фур почти нет. Недостатки - большой крюк, нужно или через И-Ф по городу, или долго и нудно объезжать его по окружной.
max_max 06.08.2012 15:13 пишет: Собираюсь поехать во Львов с заездом по замкам: Дубно, Пидгирци, Олесько, Золочив.
С Дубно, вроде бы, все понятно. Проезжаемо. Непонятно с Пидгирци - Олесько, между ними на карте обозначена некая дорога она проездная или проще возвращаться и крутиться на М-06?
Пидгирці и Олесько - в 12 км друг от друга вроде...Но чтобы комфортно проехать лучше возвращаться на трасса....
Тока не езжай по ЖПС на Пидгирці, а лучче по указателям, ЖПС показывает почему то прамую дорогу через полевую непроезжабельную грунтовку, хотя чуть дальше есть поворот и проезд по асфальту.
Csaba 24.08.2012 01:05 пишет: Що там за локатори/тарілки?
Центр космічного зв'язку "Азимут"
В ответ на: В народі кажуть, що Центр космічного зв'язку забезпечує для України цілодобову роботу міжнародних телефонних каналів зв'язку через супутники міжнародної системи "Інтелсат" над Атлантичним та Індійським океанами, телевізійний обмін для Української та міжнародних телерадіокомпаній практично з усіма країнами світу.
Справді дві грандіозні споруди. Розташовані вони за 7км від Золочева між селами Єлиховичі і Сасів. Місце унікальне)) Візьміть радіо приймач, і обійдіть навколо даної споруди)) Ви будете приємно вражені почути поляків, французів, німців, чехів на фм діапазоні з прекрасною якістю). ЦКЗ справді зараз працює на телебачення та інтернет (дата) канали.