Disclaimer 08.08.2012 15:08 пишет: Это просто ппц! Так на камеру обалажаться мусорам это надо уметь... Я думаю это их последние дни службы. И главное так уверенно говорят
Disclaimer 08.08.2012 15:08 пишет: Это просто ппц! Так на камеру обалажаться мусорам это надо уметь... Я думаю это их последние дни службы. И главное так уверенно говорят
+1 Походу дибилы перегрелись на солнышке.......
+1, непонятно, у кого было жарче Похочу, чел в свою прохладную машину лез из их печки
Впрочем, чему удивляться, вон их начальник по телеку кричал, что низя снимать на камеру, а на след день "можно, если осторожно".
shurken 07.08.2012 20:32 пишет: Мужик совсем не быковал. В патрульку идти не хотел, это да. Кстати имел полное право.
Да мужик тож красава. Если лезешь на рожон - то уже наверняка. Ну я выкладывал видео, де талона не было. Мог бы их конечно потягать, но не имел желания. А вот рассказы дайца про левый ряд - это сколько же можно талдычить 10.4. Перед поворотом праворуч, ліворуч або розворотом водій має завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку... Плин. Еду и СВОЕВРЕМЕННО!!! занял положение соответствующее на проезжей части. Понятия СВОЕВРЕМЕННО нет в трактовке ПДД. Хоть за 100 км заранее стал в левую и еду, жду разворота. Порваный боян, мне про него знакомый инструктор лет 10 назад поведал, да и тут уже кучу раз обсуждалось. Кста, дайцев можно за такое "нарушение" к служебке привлечь аж бегом. Если сам ьужик не лоханулся. А думаю, что таки лоханулся. Т.к. никто ничего так и не поведал, то дело было так (имхо). Едет мужик по нормальной дороге, но в левой полосе. Его тормозят. Он (читаем выше что должен был сказать), тупо начинает качать права, насмотревшись и-нетовских роликов. Далее его хитростью выманили из авто и нашли УЖАСНЫЕ нарушения в виде огнетушителя, аптечки и страховки Вообщем обе стороны тупят. Но дайцев конечно за приемы самбо надо "отметить". С занесением в личное. Самбисты хреновы. Животы как у борцов сумо...Я бы на месте журналиста прикололся - а знает ли господин начальник, как слово самбо расшифровывается? С таким пузом - за него нормативы курсанты 300% сдавали.
плохо, конечно, что пришлось начальника ГАИ привликать для разруливания вобщем-то рядовой ситуации. Занятся ему больше нечем чтоли? но, радует, что так, в спорах и боях, и рядовые сотрудники смогут общатся на равных с юридически бесталковыми водятлами.
Alex_51 09.08.2012 13:25 пишет: плохо, конечно, что пришлось начальника ГАИ привликать для разруливания вобщем-то рядовой ситуации. Занятся ему больше нечем чтоли? но, радует, что так, в спорах и боях, и рядовые сотрудники смогут общатся на равных с юридически бесталковыми водятлами.
Alex_51 09.08.2012 13:25 пишет: плохо, конечно, что пришлось начальника ГАИ привликать для разруливания вобщем-то рядовой ситуации. Занятся ему больше нечем чтоли? но, радует, что так, в спорах и боях, и рядовые сотрудники смогут общатся на равных с юридически бесталковыми водятлами.
где?
В ответ на: 2.4. На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
а) пред'явити для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1; { Підпункт "а" пункту 2.4 в редакції Постанови КМ N 1029 ( 1029-2011-п ) від 26.09.2011 }
б) дати можливість перевірити номери агрегатів і комплектність транспортного засобу; { Підпункт "б" пункту 2.4 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 395 ( 395-2009-п ) від 22.04.2009 }
в) дати можливість оглянути транспортний засіб відповідно до законодавства за наявності на те законних підстав, у тому числі провести з використанням спеціальних пристроїв (приладів) перевірку технічного стану транспортних засобів, які відповідно до законодавства підлягають обов'язковому технічному контролю. { Підпункт "в" пункту 2.4 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 1029 ( 1029-2011-п ) від 26.09.2011 }
2.4-1. У місці здійснення габаритно-вагового контролю на вимогу працівника пункту габаритно-вагового контролю або працівника МВС водій вантажного автомобіля (в тому числі механічного транспортного засобу) повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
а) передати для перевірки документи, зазначені в підпунктах "а", "б" і "г" пункту 2.1 цих Правил;
б) надати транспортний засіб та причіп (за наявності) для вагового та/або габаритного контролю відповідно до встановленої процедури. { Правила доповнено пунктом 2.4-1 згідно з Постановою КМ N 879 ( 879-2007-п ) від 27.06.2007 }
2.4-2. У разі виявлення під час здійснення габаритно-вагового контролю невідповідності фактичних вагових та/або габаритних параметрів установленим нормам і правилам рух такого транспортного засобу та/або причепу забороняється до отримання в установленому порядку дозволу на проїзд автомобільними дорогами транспортних засобів, вагові або габаритні параметри яких перевищують нормативні, про що складається відповідний акт. { Правила доповнено пунктом 2.4-2 згідно з Постановою КМ N 879 ( 879-2007-п ) від 27.06.2007 }
2.5. Водій повинен на вимогу працівника міліції пройти в установленому порядку медичний огляд для визначення стану алкогольного сп'яніння, впливу наркотичних чи токсичних речовин.
2.6. За рішенням уповноваженої на те посадової особи Державтоінспекції, за наявності на те підстав, водій зобов'язаний пройти позачерговий медичний огляд з метою визначення здатності безпечно керувати транспортним засобом і перевірку знання цих Правил та навичок водіння.
2.7. Водій, крім водіїв транспортних засобів дипломатичних та інших представництв іноземних держав, міжнародних організацій, оперативних і спеціальних транспортних засобів, повинен надавати транспортний засіб:
а) працівникам міліції та охорони здоров'я для доставки до найближчого лікувального закладу осіб, які потребують негайної медичної допомоги;
б) працівникам міліції для виконання непередбачених і невідкладних службових обов'язків, пов'язаних із переслідуванням правопорушників, доставкою їх у міліцію, та для транспортування пошкоджених транспортних засобів.