Да уж... Из Седичи и СХ4 понты так и прут. Финик или Мазда СХ-7 спасут ТС. Но оба жруть... Не жручий нужен дизель, но за 22 что можно найти живого и статусного с дизелем из кроссоверов? Разве Х1, но понтов маловато, страшноватый он. Разве что Х3 поискать постарше, но живого. Мерс ГЛК - не найти в бюджет дезельный?
Aficionad0 20.08.2012 13:03 пишет: Да уж... Из Седичи и СХ4 понты так и прут. Финик или Мазда СХ-7 спасут ТС. Но оба жруть... Не жручий нужен дизель, но за 22 что можно найти живого и статусного с дизелем из кроссоверов? Разве Х1, но понтов маловато, страшноватый он. Разве что Х3 поискать постарше, но живого. Мерс ГЛК - не найти в бюджет дезельный?
Х1 недавно как появился, нет их еще за 22. И ГЛК вроде тоже
bogdanzik 18.08.2012 01:10 пишет: Привіт, звуть мене Богдан, і я хочу купити машину. Зразу уточню для професіоналів 1) Я не хочу бачити коментарії типу "ти ще занадто нуб для такої машини" 2) Я не хочу бачити коментарії типу "купи собі ладу" (Дякую за розуміння)
Отже, маю я 22000 долярів, і хочу прикупити машинку. Хочу кросовера. Потужного,тілько не дуже, щоб не їло бензни як танк, ну і як я розумію, б/у. Ще однією із моїх "забаганок" є те, що нею я хочу попантуватись, тому, чим машина "пантовіша" - тим краще. І ще, я не хочу щось типу "tycon" бо його неміряно, хочу машинку яка попадається менше на наших дорогаг, більш ексклюзивну, так сказати. Кататись по бездоріжжю не планую, просто кросовер класний сам по собі.
Так от, порадьте мені якусь бібіку на таку суму, зважаючи на деякі мої коментарії. Тільки я б хотів побачити більш менш аргументовану пораду, а не просто модель. (І це перша машина... ) Дякую!